Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil ablacım çok güzel yazmışsın, ben de din konusunda gerçekten bu dediklerin gibi yaşıyordum, bunun üzerine ergenliğin getirdiği duygular, depresyonlar, kat be kat üzerime çökmüştü, gençlik yıllarım 8-9 senem sanki zindanda geçti, ve ben zindanda olduğumu da bilmedim. neler götürmüş hayatımdan ama artık buna üzülmüyorum, geçmişe değil geleceğe bakıyorum, bunu bile kendime bir artı olarak düşünüyorum, hayat ne de olsa tecrübe edinerek yaşanıyor, ben bu şekilde belki de çoğu kişinin girmediği bir patikaya girerek, hayatın farklı bir penceresine sahip oldum. din konusunda maalesef korkutularak büyüyoruz, ablacım sen de bahsettin bir çok yerde. tanrı çok merhametlidir, bunu biliyorum ki hiç bir güzel kulunu yardımından esirgemez.
geçen gün kitapçıda tanrı sana küsmedi diye bir kitap gördüm, içini açtım, baktım, çok güzel şeyler yazıyordu. işte benim tanrım, allahım bu dedim.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |