Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 12:37 AM   #5 (permalink)
hayathan
Üsteğmen

Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Alıntı:
mocha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu paylaşımın üzerinden bi hayli zaman geçmiş, ama sonuçta aktif bir foruma sahibiz ve sorucağım sorulara paylaşan arkadaştan veya başka bir arkadaştan cevabının geliceğini biliyorum. bu tür paylaşımları okumak çok keyifli okurken anlamak çok güç gelmiyor fakat uygulamak için tekrar tekrar okuduğumda bir çok terim ifade, cümle, yöntem havada kalıyor. bu faydalı bilgileri bir çocuğa anlatır gibi yalın, açık ve uygulamada zorluk çekmiycek şekillerde olmasını, açıklayabilecek biri varsa da bana ve tüm benim gibi düşünenlere izah etmesini istiyorum.çocuğa anlatır gibi dedim çünkü bu konularda çook bilgisi olmayan biriyle bir çocuğa yeni bir şey öğretmek eş derecede özen istiyor bence. herkese şimdiden teşekkürler
Senin için yeniden okudum ve yorumladım Sevgili mocha; teşekkür ederim ben de sayende konuyu daha iyi anladım. Benim anladığım bu umarım bu yazıyı yeniden yprumlamam işinize yharar.

anlamı: Aslında Evrende özümüzde yoksunluk ve kıtlık yoktur. Zaten Evren bolluk ve bereket içindedir. Bizim zannetmelerimiz, bilinçaltımıza yerleşmiş yanlış bilgilerle kısıtlamalar başladığında Evren e o enerjiyi ve bilgiyi göndeririz. Neyi düşünürsek onu yaratırız. Yaşadığımız son dönemde yaşadıklarımızı hayata geçirme evresi giderek kısalmaktadır. Daha önceki dönemlerde yoksullukla ruhsallıkla yoksulluğun değerlilik olduğu dönemden artık bolluk ve berekete ulaşma dönemine geçildi. ruhsal bilgelik için yoksul olma yemini etmek gerekmiyor. Şimdi yaşadığımız beşinci boyutta artık her şeyin sonucuna daja çabuk varılıyor. Çünkü enerji titreşimlerimiz yükseliyor ve karmalarımızda yaşadıklarımızın sonucu bize daha kolay ulaşabiliyor.

Para dediğiniz şey bir enerji değildir, sadece bir enerji yansımasıdır ve anahtar da budur. Enerji daima dairesel bir devinim içinde hareket eder, ancak enerji yansımasının ille de bu şekilde hareket etmesi gerekmez, dolayısıyla alternatifler mümkündür. Parayla ilişkinizi kaydettiğiniz ilerlemenin bir ölçüsü olarak kullanmayın. Paranın yaşamınıza akışını etkileyecek şey parayla ilgili tutumunuz ya da inançlarınızdır.
parayı almaya açık olduğumuzda para bize akmaya başlayacaktır. Bunun için para ile ilgili olumsuz inançlarımızı ve kayıtlarımızı silmemiz gerekir.
1- Enerjiyi merkezleştirmek yani Ben ile başlayan olumlamlarla bolluk ve bereket enerjisinin merkezi olmak.
2-enerji için boşluk yaratmak yani eski olmsuz kalıpları affetme EFT ve diğer sevgi enerji dönüşüm çalışmaları ile değiştirip bolluk ve berket ile ilgili olumlamalar ve olumlu düşüncelere dönütürebilmek.
3- Şükretmek ve takdir etmek. Evrensel enerji ile hayatımıza taşıdığımız her şey için şükredip takdir etmek. Takdir ve teşekkürü hayatımızın içine katmak.
4-Bolluk ve berketi hayatımıza daha kolay çekenilmek için kendimizi bolluk ve bereket içinde daha çok imajine edip öyle yaşamak.
5- Bolluk ve bereket enerjisini ve Evrenin bolluk ve bereket içinde olduğunu kabul etmek. Bolluk ve bereket enerjisini isteyip bize geleceğine inanmak ve kabul etmek.
Yoksunluğun sebebi, insanın görebildiği şeyin var olan tüm şey olduğuna inanmasıdır.
Bu güne dek yaşadıklarımız içinde yoksunluğu yaşamışsak zenginliği yaşamayacağımıza inandırırız bilincimizi .
İşe iltifatları ve küçük armağanları zarafetle kabul etmeyi öğrenerek başlayın. Zarafetle kabullenme uygulaması yapın, o zaman armağanı veren kişiye geri vermiş olursunuz.

eğer bize verilen küçük hediye ve paraları kabul etmez, hayatımıza giren mucizeleri görmezlikten gelip onaylamazsak Evren istemediğimizi yokluğu sevdiğimizi düşünür ve kapadığımız kapıları biz farkedip yeniden açana dek kapalı tutar. Her şey bizde bitiyor. İnançlarımızı değiştirip, daha çok şükredip, daha çok isteyherek aldığımızda ve isterken mutlu olup takdir ederek bolluk ve bereketi tamamen hayatımıza taşıyabiliriz.
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla