Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 08:33 PM   #94 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
mocha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bolluk ve parayla ilgili bir telkin dinliyorum ben:))) değişim olsa inan farkederdim:D İlgilendiin için teşekkürler ben halimden memnunum zaten biraz özet geçtim bu başlık altında durumumu çünkü forumda başka bi yerde detaylı anlattım heryeri işgal etmek istemedim, gelişmeler var benim sıkıntım sonuç kısmında:) tekrardan teşekkürler

yani gerekli koşullar oluşuyor olabilir bu süreçte .veya yenmen gereken blokajların olabilir.yani yanlış inançların..para adamı bozar ,ben parayı bulamam para zor kazanılır diye bir geçmişini kontrol etmeni yanlış inançların varmı yokmu kontroletmeni öneririrm..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla