Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 09:06 PM   #4 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: TV Programı / Kanalturk

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Başlangıç saati : 10:15
Bitiş saati :12:00

Merhabalar,
Güzelliklerle dolu harika bir gün yaşamanızı dilerim..

Kanal Türk'te yayınlanan Bugün Ne pişirsem programında Elif korkmazel'in konuğu olacağım..

Programı 10:15 de KANALTÜRK TV - İnternetten Canlı Tv İzleme Sayfası linkinden izleyebilirsiniz.

Işığınız daim olsun
Sevgimle..

pek muhterem özlem hanımmalesef tv yayını kaçırdım tekrarı ya da başka bir olanak çerçevesinde seyir etme olasılığım varmıdır pek merak etmekteyim efendim lütfen bana yazınız sms atınız olmadı mail ile ulaşın ufo ile haber yollayın görüşmek üzere shamanic hanımcım pek muhterem ahretlik kardeşim saygılarımla ayrıca birdaha sefere ben uykudayken programa çıkmayınız lütfen benim evde olduğum vakitleri ayarlayınız