Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 09:59 PM   #6 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: TV Programı / Kanalturk

Dolu dolu ve çok keyifli bir programdı..Özlem'ciğim öncelikle sana ve buna vesile olan programcılara teşekkürler..

Özellikle geçmişe ait olumsuz duygularımızı değiştirebilmek ile ilgili olan meditasyon harikaydı..
Örneğin para ile ilgili olumsuz düşünceleriniz var,bunun için sol tarafımıza dönerek-ki sol taraf geçmişimizi temsil ediyor-sağ elimizin parmağıyla sol elimizin üzerine (karate noktası) vuruyoruz ..Böylece olumsuzluğu geçmişte bırakıyoruz..Bu esnada para ile ilgili seçtiğimiz olumlamaları 40-45 defa söylüyoruz..

"Para çoktur ve kolay kazanılır"

"Yaratıcı kaynakla bir bütünüm"

"Attığım her adımla para kazanıyorum"

"İsmimi her duyduğumda,yaşamımdaki zenginlik artıyor" gibi..

Bu çalışmaya 21 gün devam ediyoruz..

Ayrıca hep sabah programlarına katıl canım,evde olduğum bir saate denk gelmesine çok sevindim..Melda ile olanları hep kaçırıyordum çünkü
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla