21-07-2010, 09:11 AM
|
#13 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TV Programı / Kanalturk Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar himalayalar.. Emre İsmine daha önce radyo programım için analiz çıkarmıştım.. Emre Belirgin Özellikleri EMRE Türkiye'de en çok kullanılan 23. isimdir. Ülkemizde yaklaşık her 220 kişiden birinin adı EMREdir. Mücadele gücü oldukça yüksektir, hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele eder. Sağduyulu olmasının yanı sıra oldukça yaratıcı fikirlerin sahibidir. Genellikle zekâları yüksektir. Akıllarına koyduklarını mutlaka başarırlar. Bu nedenle kendileri için hedef belirlemelerinde yarar vardır. Çünkü olumsuza olan meyilleri korktuklarının başına gelmelerine neden olur. Fazla belli etmeseler de oldukça hassas aşırı duyarlı ve sevgi doludurlar. Liderlik potansiyeli oldukça yüksektir. Her neşenin içinde bir üzüntü her üzüntüde sevinç yaşayacak kadar birbirine yakın duygu dalgalanmalarına sahiptir. Hırslı ve zorluklara direnme özelliği sayesinde yaşamda karşılaştığı zorlukları aşacak içsel gücünü ortaya koyabilir. Pratik, uygulayıcı ve güvenilirdir. Her şeyin başarılmasını isteyen içsel güce sahiptir. Güvenlik duygusunun aşırılığından sakınmaları gerekmektedir. Çünkü bu onların risk alarak ileriye doğru atılım yapmalarına engel olur. Zenginlik enerjileri yüksektir. Olumlu düşünme yeteneklerini geliştirdikleri takdirde yaşamda arzuladıkları başarının sahibi olabilirler. Candan arkadaş olmayı öğrenmelidirler. / ( genelde fazla candandırlar öyle ki kendi sınırlarını koruyamaz en yakın arkadaşların tarafından incitilebilirler. İşte bunun için gerçek anlamda kendi sınırlarını koruyarak “candan” olmayı öğrenmelidirler.) :D Zeki çalışkan olmalarının yanı sıra meraklı ve araştırmacı yapıları ile yaşam içerisinde daima ön sırada yer alabilirler. Dürüst ve kuralcıdırlar. Ancak kendi kurallarını koyamazlarsa oldukça rahat tavır sergilerler. Eğlenmeyi çok sevseler de iş ile eğlence arasında ki dengeyi iyi kurarlar. Kolay kolay âşık olamazlar ancak bir kez sevip değer verdiklerinde son derece istikrarlı ilişkileri olur. iyi bir soy adı ile desteklenmesi gerekir.. ismindeki bu özellikleri yansıtabilmesi için.. ilelerden sık sık gelen talep: bizim niyet ettiğimiz isimler şunlar hangisini koymalıyım yönünde oluyor. Keşke rahat rahat şu isim çok çok iyidir diyebilsem ancak doğacak bir çocuğa isim hazırlanırken en doğru adın bulunması süresi sadece isim anlamı ya da harf bazında değerlendirmek ile olmuyor.. Ailenin soyağacının çıkartılması gerekir.. Yani annenin annesinin adı babasının adı onların anne ve babalarının adı ve onların anne babalarının... ulaşabildikleri yere kadar.. aynı durum baba içinde geçerli.. Bu tablo incelenir ve potansiyel isimler belirlenmeye başlanır.. Ortalama doğum tarihi alınır ancak net isim ise doğduğu zaman belirlenir nedeni ise doğum tarihimizin de çoook önemli olduğudur.. Ona göre sayısal hesaplamalar yapılarak net isminin ne olunacağına karar verilir.. Bu aşamada ailelere 4-5 isim verilir ve istediklerini seçtikten sonra bu isme çocuk insiye edilir.. Hal böyle olunca şu isim iyidir diyemem.. A harfi aktifliği atılganlığı getirir ancak soyağacında çok fazla a olan kişi de ise bu durum ters işlem olur.. İ duygusallığı ve duygusal zekanın gelişkin oluşunu getirir ancak çok fazla i var ise içe kapanık olur gibi.. ne koymayacağınız hakkında bir kaç ip ucu vereyim.. ö ve ü ile başlatmayın isimlerini .. hatta içinde de olmasın .. Gül ekini kullanmayın.. maalesef isminin içinde gül olanlar özellikle aile ilişkileri bakımından fazla sınav yaşarlar.. O lar da biraz içe kapanık olurlar... dilerim doğacak olan yavrunuz size ve tüm kainata uğurlu gelsin her daim.. yaşamı güzelliklerle ve mutluluklarla dolsun.. sevgiler.. | Çok teşekkür ederim Shamanic...yazdığınız her cümle benim için çok değerli... selam ve sevgilerimle
__________________ Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum. |
| |