Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2010, 07:41 PM   #62 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

offff derin bir of hemdee napsam ne etsem bilemiyorumm...
altından kalkamıyorum..bugun ögrendım okul tasınmısss ..:( kalacak artık bır yurdum bıle yokk tasındıgı yerde yurtlarr 700 yemeksızzz ....ewe cıksak oda bundan pek farklı degillll ....artık bu şarttlarda oraya dönemem hemm seneye kesın calısmam lazımm ....kı orda hep okuyup hem çalışamamm ..dondurmalıyım dıyorum sonra uzaktan eğitim hakkı verilecek mişMİŞ.o zamn tammlarım diyorum.sonuçta kpssyı kazanacagım bellı degıl kazansam bılede atmalar kim bilir ne zaman...ben artık kendımle başedemiyorummmmmmm...
bıktım bu paradannn bıktımmmm..evdekiler nasıl ıstersen ole yap diyolar bide 2.ögretımımm harcımda fazlaaaa ....bilmiyorummmmmmmm..yeni bir iş bulsamm sınavdan sonraa ..hımm bide insanlar varr bı unıversıteyı bıle bıtıremedı derlerr toplumsal baskıdan nefret edıyorumm..

BU SINAVI KAZANAMZSAMMM BENİM İÇİN HERSEYYY O KADAR ZORR OLACAKKİİİİİİİ..
BU KADAR BASKININ ORATASINDAA HEYECANDAN BİRŞEY YAPAMICAMMMM DİEE KORKUORUMMMM ..okulun tasındıgı haberını alana kadar gayet ii çalısıodumm aldıktan sonraa tamamen mahvolduuuu ..4 saattir çalışmıyorumm

herseyden bir kez daha nefret edıyorum şimdiiiiiiii.
okumak ıstemıyorumm artıkk ben zatenn bu bolumu bı sekılde bitiririmm ..neden benim ülkemde hersey garantı degıl neden demıyolarr su tarihte su sayıda kişi alıcaz diee.....
yıkıp kırmak parçalamak istıyorummm ...
yoruldumm toparla beni ayağa kaldırrrrr gunlugumm bı yoll göster bir akılllll ..uzaktan eğitime gecişler eylulde belli olcakmısssss ..zaten benim unım eylulde acılıoo
amaçları ınsanların yaaa bei öldürmekmıı..
hoşşş gecıss yapılıp yapılmıcagı bıle bellı degıl ösym sıtesınde duyurmusss...unı sıtesındee yok ama aradımm daha eylulde bellı olcak dıoooo ...
İĞRENİYORUMMMMMMMMMMM HERŞEYDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla