21-07-2010, 10:27 PM
|
#64 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: RenaC Nickli Üyeden Alıntı
Hiç yakıştımı sana bu kadar zayıf düşürmek kendini.Bak dünyada ne kadar kötü durumlardan nerelere gelenler var.Sen sadece kendin için yolları zorlaştırmışsın.Aslında sandığın kadarda zor değil pozitif yaklaş biraz.Kendini sev ve doğrusunu yapabileceğine inan ve emin ol yapabilirsin.Senin gibi güleryüzlü şeker bi insan hiç böyle yaparmı kendine.Şu an tek yaptığın kendine zarar vermek.Ne kendini üzersen ne de kendine zarar verirsen eline bişey geçer.Sence mantıklımıdır sen düşüne düşüne kafayı yiyosun bişeylerin yolunda gitmesi için hiç bişey yapmıyosun karmaşa ve korku içindesin sürekli.Bir sor lütfen kendine bunlar sana ve istediklerine ne katıyor.Düşün gerçekten şimdi ben iğrenç herşeyden sıkıldım bunaldım derken kendine zarar vermekten başka ne yapmış olabilirsin ki. Ama sen Herşeyin olabildiğince güzel olması için olumlu düşünmez çabalamazsan asıl zararı o zaman görürsün.Şimdi olumlu düşün herşey güzel olacak başarabilirsin okulun uzakta olması taşınması sana zarar vermez zahmeti artırır unutma başarının sonucu zahmetlidir her zaman. Şimdi kendi kendine olumlamalarda bulun ve olaylara biraz daha pozitif yaklaş anlaştıkmı. Dikkat et kendine Ve kendini sev olur mu? Kal sağlıcakla | ilaç gibi geldi sölediklerinn ..bide mor renkle yazmışşın yaaaa bu dahda cokk mutlu ettıı asıl mutluluk bu olsa gerekkk ..2 saat kadar tell konusması yaptımm ve kendımee geldımm ... son kararrımunıyı donduruyorum yada dondurmuorumm...su ann bunu dusunmek ıcın vaktım yokkkk ..asıl yapmam gerekenn kpssye hazırlanmammm ...blki yeni atama olurrr kım bılırr bır saabh uyanırımm vede yeni bir atama hopp yelda_k devlet memuruuu :).. ii varsınn cok teşekkur edrımmm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |