Merhaba arkadaşlar bir süredir yoktum.
Şu aralar radyolarda bile çıkmaya başladı foreks şirketleri foreks reklamları yakında televizyonlarda da para içinde yüzen adam reklamları görürüz :)
Peki forekste para kazanmak gerçekten bu kadar kolaymı? EVET. Kaybetmek kadar KOLAY.
Yıllar önce Beyoğlunda bir cafe açan bir arkadaşıma "neden cafe?" dedim. "Elimdeki para ile yapabileceğim en iyi iş bu. Küçük parayla başka iş yapamazdım yapsamda burda kazandığımız ancak 10 da birini kazanırdım" dedi.
Foreksle sadece 25-50$ lık alım satım yapıp bir günde 50-100$ kazanabilirsiniz. Ama aynı şekilde kaybedebilirsinizde.
Herhangi bir firmayı temsil etmediğim için şu yada bununla çalışın demiyorum çeşitli forumlardan güvenilir bulduığunuz ve bütçenizin yettiği bir firma bulun. Önce en az bir ay sadece deneme hesabı kullanın ve para kaybetmenin ne kadar kolay olduğunu görün.
Size indikatör robot sinyal makinesi diye satılan şeylere rağbet etmeyin ama bedava bulursanız deneme hesabında nasıl boş şeyler olduklarına bir bakın. Nasıl, nekadar kolay para kaybedileceğini öğrendikten sonra ( ilk birkaç günde paranızı katlayabilir ve "ne kaybetmesi gerçek hesapla oynasaydım hayatım kurtulmuştu ben bu iş için yaratılmışım" diye düşünebilirsiniz sakin olun devam edin kaybettiğinizi göreceksiniz) bir ay daha nasıl kazanacağınızı öğrenmeye harcayın hırslarınızdan arınmayı soğukkanlı olmayı kendinizi frenlemeyi öğrenmeyi başardığınızda tabiki teknik eğitimler için bol bol da okuyarak para kazanmaya hazırsınız.
Konu ile ilgilenecek arkadaşlar ayrıca yeni başladığım
Turhan
blogumdanda daha ayrıntılı bilgi alabilirler.
Turhan