22-07-2010, 01:41 PM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Beklentisiz sevmeyi denediniz mi hiç? Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili güneşim eğer emeğinin karşılığını istersen gerçekten sevmiyorsundur. Gerçekten sevmek her şeye rağmen sevmektir. Japon bir araştırmacı sevgi 3 türlüdür demiş , eğer , çünkü ve rağmen türü... Eğer türü karşılık beklenilen sevgi türüdür . Eğer iyi biri olursan seni severim , eğer başarılı olursan, zengin olursan seni severim gibi ve kalıcı değildir. Çünkü türü sebebi olan sevgi türüdür , seni seviyorum çünkü güzelsin, seni seviyorum çünkü bana karşı çok iyisin gibi ve bu da eğer türü gibi malesef geçicidir. Rağmen türü , bedelsiz , karşılıksız , sebepsiz sevgi türüdür. Her şeye, herkese rağmen seni seviyorum gibi... İnsan ya bu sevgiyi bulduğu ya da bulma umudu olduğu için hayatını sürdürmektedir. Dilerim rağmen türü sevgiyi bulur, rağmen türü sevenlerden olursun. | yukardaki sözlerinize göre sevgi emek değildir. emek vermedende sevilebilir. ben bunu anladım. benim sözlerimi sanırım yanlış anladınız.
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
| |