22-07-2010, 03:48 PM
|
#15 (permalink)
|
Guest | Cevap: Beklentisiz sevmeyi denediniz mi hiç? Alıntı: RenaC Nickli Üyeden Alıntı
Tek bir bakış açısından yaklaşmadan bak.Bakış açılarını farklı yönlere kaydırdıkça daha farklı şeyler göreceksin bir ilişki için.İlişkideki insanlar özgür diye nitelendirilemez.Çünkü ilişki yaşayan kişilerin birbirine karşı bağlılığını ve sorumluluğunu bilmesi gerekir. Ayrıca kucak açmak sarılmak emek değildir sevgi göstergesidir.Ömür boyu birini sevmek onun için emektir çünkü bazen sevmekte çok zordur. Ama emek demek o ilişkiyi daha iyi yerlere taşımak veya kötü durumdan kurtarmak için verilen güç harcanan zamandır. | Tek bir bakış açısından yaklaşmıyor her yönüyle değerlendiriyorum. Yazıyla konunun çok fazla anlaşılamadığının da farkındayım. 3 yıllık evliyim ve öncesinde de sevgili olduğumuz dönem vardı. Eminim bu konuda çok daha tecrübeliler olacaktır ben tecrübe ettiğim ölçüde fikirlerimi söylemeye çalışıyorum. Özgürlük ayrı , özveri ayrı. İlla bir ilişki yaşayan özgürlüğünü de feda edecek diye bir şey yok, senin özgürlükten ne anladığına , özgürlük denilince ne algıladığına bağlı. Sahi sence özgürlük nedir? |
| |