Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2010, 04:35 PM   #20 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Beklentisiz sevmeyi denediniz mi hiç?

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Soruma yanıt bekliyorum sayın Renac bilginize...

Özgürlük günümüzdeki insanlara göre göreceli bir kavramdır tabiki benim içinde.Bir ilişki içinde özgürlük,nelere bağlandığı ile kıyaslanır ve yorumlanır.

Bir ilişkide özgürlük olmalıdır ben buna asla olmamalıdır demiyorum.Ama yerinde olmalıdır.Asla bir sevgili özgürsün istediğini yapmakta kıvamında olmamalıdır.Sorumluluk bilinmeli ve bağımlılık ölçüsünde özgür olunmalıdır.

Yani bir sevgilinin belirli ölçüleri vardır.Bir sevgiliyi özgür olarak nitelendirmek onun özgürlükten ne anladığına bağlıdır.Sen sevgilinin başka bir kız veya erkekle samimi muhattabına,senden habersiz hareketlerde bulunmasına,Yaptığı yanlışların sorgulanmamasına izin veriyorsan böyle bir özgürlük kabul edilemez ben özgürlük derken bunlara izin vermemekten bahsediyorum.

Yerine göre değişir dedim.Sevgili kendini bilmeli.Özgürlük kendine karışılmaması,kendince hareket edilmesidir.Oysa bir sevgili böyle olmamalı ve karşısındakinin fikir ve görüşlerine göre hareket etmeli bilincinde olmalıdır.

Yani kız arkadaşın dışarı çıkacak çıktı gitti haberin yok.Böyle bir özgürlük kabul edilebilir bişeymidir elbetteki dışarıya çıkma özgürlüğü vardır ama karşısındakine bunu bildirerek anlatarak bu özgürlüğü yaşamalıdır.

Anlayacağın birazda karşısındakine bağımlılıkla özgür olmalıdır tamamen değil
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla