Cevap: buda benim paylaşım alanım olsun bakalım.. ÖNCELİKLE HOŞGELDİN. başkaları ne der düşüncesi hayatında yaptığın büyük hatalardan biri olarak çıkıcaktır karşına bunuda bizzat sen tecrübe ediceksin oyuzden niyesine nasılına girmiyorum pek. nacizane yazdıklarına cevap vermeye çalışıcam öncelikle müzik dinleyerek iyi hissetmek, verimin artması, huzurun hakim olması gibi durumlar günlk hayatımızda gördüğümüz şeyler hele klasik müziğin ineklerden tavuklara ,öğrencilerden stress altındaki kişilere ettiği olumlu etki hiçte göz ardı edilemez. Ancak bu noktada atladığın çok önemli bir şey var senin müzik dediğin şeyler belli ritimlerle okunmuş scripler içeren ve bir müziğin arkasına belli tekniklerle gizlenmiş telkinler. bu telkinler gizleniyor ki senin bilinç duvarını aşıp doğrudan bilinçaltına gitsin. belli bir ritimle okunuyor ki başarı yüzdesi artsın süre kısalsın. bu konuda daha çok bilgi sahibi olmadan harekete geçme derim ben modunu iyice karmaşıklaştırabilirsin. araştır, özümse, sorular sor, yargıla. konuyu çok yüzeysel bildiğin hissi uyandı bende bu siteyi karış karış okumak çok keyiflidir öneririm hemde aklında havada kalan konuları çözmüş olursun. sana iyi tatiller sevgiler :)) |