23-07-2010, 01:10 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 25 Temmuz 2010 Ankara Hedef101 Semineri Çok faydalı bir eğitim olacak. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum şimdiden. Hedef 101 çalışmama baktığı zaman Abdullah bey güven konusunda çok olumsuz olduğumu söylemişti. Bu aralar düşünüyorum. Gerçekten de güvenme konusunda ciddi problemler yaşıyorum. Hedeflere ulaşmamın önündeki bir engeli böylece keşfetmiş oldum. Güvensizliğimin buna sebep olabileceğini hiç düşünmemiştim ve düşünmezdim de.
Bu eğitime katılamayacak olsam da bir sonraki içinde yer almayı çok istiyorum. Oldukça faydalı ve çok yönlü bir çalışma. Hedeflerinizi her açıdan planlama olanağı sağlaması dileklerinizi daha gerçekçi bir hale getiriyor. Çünkü her açıdan kafanızda düşünme imkanı buluyorsunuz.
Ben çalışmayı Abdullah bey, bir televizyon programına katıldığında izleme fırsatı bularak öğrendim ama eksik kalan yanları olmuştur tabii ki. Şimdilerde güven problemlerimi aşmaya uğraşıyorum. Sonrasında da başka başka inançlarımı bulup çıkarıcam belki ortaya ama hepsi beni daha da fazla büyütecek.
Abdullah beyle konuşmamızda büyümekten ve gelişmekten korktuğum sonucuna ulaşmıştık. Güven problemimle şuan bağlantısını kurdum. Dolayısıyla kendisine büyümeme ve gelişmeme olan katkılarından dolayı bu başlık altında çooookk teşekkür ederim.
Sevgilerimle. |
| |