Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 01:30 AM   #1 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 754
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Okumayın Lütfen!

' Gel vatandaş gellllllllll ! Sudan ucuz kitaba gelllllllll. Bedava bunlar. Sigaradan daha ucuz bu kitap. Gelllll vatandaş gelll. '

Bu sesi duyunca meraklanmış ve kalabalığın olduğu tarafa doğru yürümeye başlamıştım. Kitap okumayı sevmemden olacak; bağıran adamın anlaşılmaz kelimelerinin arasındançekip almıştım o kelimeyi.

Bağıran kişinin etrafında büyük bir halka olmuştu. Kalabalığın arasından kafamı uzatarakbağıran kişiyi görmeye çalıştım. Kısa boylu çelimsiz bir yapısı yorgunluktan kaynaklandığınıbir bakışta anladığım gözlerinin altında oluşmuş torbacıklar dikkatimi çekti.

Uyanıklık yaparak masanın etrafına iyice sokuldum. Boş bir kalabalık olduğunu anladığımkalabalığı izlemeye başladım. Çok farklı tipteki insanlarla doluydu. Kimisi eline aldığı kitabınebatlarını karışıyla ölçüyor kimisi de eline aldığı kitabın sayfalarını boş boş havalandırıyordu.

Bunları seyrederken de kulaklarımı dikmiş yorumları dinliyordum. Bir tanesi yanındaki arkadaşına ;

' Lan oğlum epey de kalınmış ha ! Ben baktım. Üç yüz sayfa var. Bu çelimsiz adam nasıl yazmış oğlum.'

' Ne bilem lan. Hiç uyumamıştır herhal. Nasıl okunur bu kadar sayfa lan. '

' Hop ! Hemşerim. Bu kaç lira ? '

Bağırmaktan yüzü kıpkırmızı olmuş yazar mahçup bir sesle;

' Dört lira '

Mahçubiyeti yazdığı emek verdiği gecesini gündüzüne kattığı yazılardan olmadığını hemen anlamıştım. Onun utancı emeğini bilgi birikimini hayallerini maddi birikimlerini katarakortaya çıkardığı eserinin bir sigara paketinden daha az eder olmasıydı. Ona baktığımı farketmiş olacak ki ; o da bana baktı. Gözlerinin içindeki hayal kırıklığına ait bakışını görmüştüm.

' Ver hemşerim bir tane. Komşunun torununa veririm. Hediye olur. '

Cebinden çıkardığı paraları yazara uzattı. Paralarınbirbirine değerken çıkardığı ses içimdeki fırtınayı kasırgaya dönüştürmüştü. .

Hemen yanına yaklaştım. Masanın üzerindeki kitaplardan bir adet aldım elime. Yazarın yüzünde bir sevinç ifadesi belirdi. Topluluğa döndüm ve ;

' Bir saniye beni dinleyin lütfen '

Bana merakla baktılar ve o an için sustular.

' Söyleyin bana en son ne zaman kitap okudunuz siz!!! "
İçlerinden birkaç kişi çıktı. Geri kalan insanlar onlara yönelttiğim sorudan rahatsız olarak orayı terkettiler.

Kalabalığın birden dağılmasından sonra geriye kala kala on kişi kadar bir kişi kalmıştı. Aldığım beş kitabın parasınıarkasında yazan fiyat etiketine bakarak ödedim. Diğer dokuz kişi de benim gibi ödeme yaptılar.

Yazarın yüzündeki memnuniyeti anlatmak ise kelimelerle anlatılmayacak bir şeydi. Okumayan bir topluma karşı tıpkı Don Kişot gibi savaş açmaya kalkmıştı.

Vaz geçmemişti. Mücadele ediyordu. Tıpkı bütün yazarların yaptığı gibi.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla