Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 09:05 AM   #3 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: buda benim paylaşım alanım olsun bakalım..

Alıntı:
umutlu83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kafamda bir yığın düşünce var karman çormanım..hayatım değişti sitesi çok güzel çok pozitif bu siteyi tanıdığımdan beri tuhaf bi düşünce yapısı içindeyim karmakarışığım..bu tip konular üzerinde fazla bir bilgim yok müzik dinliyerek kendini iyi hissedecek olma ümidini ailemden arkdaşlarımdan birileri öğrense delirdiğimi düşünüerler..araştırıyorum bir sürü insan paylaşmış olumlu şeyler yazmış demekki var gerçeklik payı..siteyi keşfettim mutlu olucam daha mutlu ümidiyle fakat kafamdaki olumsuz düşünceler daha bi ayağa kalaktı sanki daha bir korku doluyum ..olumlama denen bişeyler varmış onları yapmaya çalışıyorum iyice tezat düşüyorum kendime nasıl bir ruh halidir anlamadım gitti.bir yanım merakla heyecanla gelişme göstereceğim günleri beklerken bir yanım iyice gardını almış daha bi dirençli şekilde beni rahatsz ediyo sanki..merak ediyorum telkinlere inanmakla etkisi artar ya da azalır mı ..ben daha öncede telkinleri indirdim bana iyi geldi çok istikrarlı dinleyemesemde iyi gelmişti sonra bıraktım dinlemeyi bu sefer daha bi ciddiyetle koyulucam bu işe..ama kendimle çelişmek istemiyorum..sürekli kafamda olumluyla olumsuzu karşı karşıya getirmektende yoruldum..bakalım bendeki gelişmeler nasıl olucak hissettikçe yazıcam sizlerden tecrübeleriniz ışığında yardım bekliyorum hepinizi seviyorum bi 10 günlük tatile ççıkıcam gelince herşeyin güzel olması dileğiyle hepinizi seviyorum ...

Sevgili umutlu83,

Aramıza hoşgeldin.
Herşeyin bir zamanı gelir, senin değişmenin de zamanı gelmiş demek ki bu siteyi bulmuşsun.Bana göre bu sana verilen bir lutuf ve bunu iyi değerlendirmeni dilerim.

Bende çok zor günler geçirdiğim bir anda tesadüfen bu siteyi buldum.Daha doğrusu birkaç sene önce kaydımı yaptırmıştım ama ilgilenemedim.Demek ki zamanı gelmemişti.Ama bugün tüm zamanımı bu sitede geçiriyorum diyebilirim.

Hepimizin tutunacak samimi,dost,içten,yürekten bir tek ele öyle ihtiyacı var ki.Buradaysa sayamıyacağın kadar çok el kendini kötü hissettiğin an sana uzanacaktır.Kabul etsen deeee etmesende.Kıymetini bilirsen kendini geliştirirsin.

Güzel bir tatil geçirmeni dilerim.

Döndüğünde bana kalırsa öncelikle telkinleri (Ego-suçluluk) dinlemenin dışında sitede bol bol gezin.Günlükleri,makaleleri paylaşımları oku.O zaman yapman gerekenleri kendiliğinden yaptığını farkedeceksin.

Teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin.
İyiki varsın.
İyiki bizimlesin.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla