Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 11:46 AM   #74 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Şimdi de biraz yazmak istedim.

Ruh halim işte böyle.
Kesinlikle stabil değil.
Hiç olmadı da.Onu hiç durağan göremedim ki.
Hep dalgalı fırtınalı denizler gibi.
Zaten sakin denizi hiç sevmem.Deniz dediğin hep hareketli olacak.Fırtınalar dalgalar birbirinin üzerinden aşacak.
Yine de kendimi seviyorum.
Hayatımda artık birşeylerin düzene girmesi beni umutlandırıyor.
Düne kadar hep kaybederdim.Herşeyimi.Bunun artık son bulduğunu farkediyorum.Bu bile benim için bir kazanç.Kaybetmediklerimi kazanıyorum demektir.
Dün avukat aradı.Bugün için onbirde adliyede olmamı istedi.Az da olsa bir alacağım sebebiyle dava açmıştık.Ancak benim elimde iyi niyet sebebiyle hiçbir evrak olmadığı için davanın zora gittiğini belirtti.

Bu dava ile ilgili sürekli olarak şu olumlamayı yapmaktayım.
"Bu mahkememim lehime sonuçlanmasını tezahür ettirmeye azmettim.Bunu ve daha iyilerini kabul ediyorum.Bunu ve daha iyilerinin en yüksek iyiliğime olcak şekilde gerçekleştir.Teşekkür ederim.Teşekkür ederim.Teşekkür ederim."

Ben eskiden bu durumda umutsuzluğa kapılır olumsuz düşünürdüm.
Şimdi öyle değilim.Hatta bir ara avukatı arayıp "Merak etme bu davayı kazanacağız" demek bile içimden geçti.

Bunlar kendimde farkettiğim olumlu yönde tesbitlerim.

Gün geçtikçe daha iyilerini daha fazlalarını da kendime çekeceğimi biliyorum.

Her güzel şeyin yolu olumlu düşünmeden geçiyormuş.
Kendini geliştirme yönünde erken adım atmış genlerimizi gördükçe hoşuma gidiyor.Bizlerin yaptıkları yanlışları onlar yıllarca sürdürmiyecekler.Daha güzel daha mutlu yaşayacaklar.

Buradan aldığım notları oğullarıma gönderiyorum.Ne derece önem verip ilgilenirler bilemiyorum.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla