23-07-2010, 12:16 PM
|
#75 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba daha durgun bir döneme girdiniz sanırım , ya da geçmişiyle barışmış bir dönem de diyebilirim. Öyle hissediyorum ya da öyle olmasını diliyorum. Onun içindir ki başlığı değiştirmenizi önersem... Mesela yeni bir hayata merhaba , ya da yeni bir bene merhaba gibi ... Nasıl olur? | Merhaba, Haklısınız.Tesbitiniz doğru.Şu sıralar öyle durgun bir dönem yaşıyorum.Ancak geçmişimle tam anlamıyla barışabildiğim söylenemez. Biraz zamana ihtiyacım var. Konu başlığını değiştirme kosunda; Ben çocukluğumu seviyorum.İyi geçmemiş olsada seviyorum işte.Başka yapabileceğim birşey yok ki.O çocuğu düşünürken üzülüyorum,ağlıyorum,içim sızlıyor,acıyorum.Ama o benim çocukluğum.Atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte.Ama hep değiştirebilseydim diye de düşünmeden edemiyorum. O yüzden size ilginiz için teşekkür ediyorum.Elbette değişmesi gereken bir başlık ama dedim ya bir yerde onu seviyorum.O bana ait ve ben onu ne atabiliyorum ne de satabiliyorum.Dilerseniz öylece kalsın. Onu daha fazla üzmiyelim. Biliyormusunuz iyiki varsınız.İyiki sizinle birşeyler paylaşabiliyorum.İyiki yazdıklarıma yazıyorsunuz. |
| |