Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 01:10 PM   #5 (permalink)
Bilge İnan
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: Hayatım Değişti mi değişmedi mi ???

Alıntı:
yanıkatak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar...
Ben yaklaşık 1yıl önce bu siteye üye oldum. O dönem bilinçaltı,pozitif düşünce gibi konulara merak salmıştım ve hayatımı düzene sokmak için sürekli olumlu düşünmeyle ilgili kitaplar okuyordum. Ardından bu siteye rastladım,üye oldum ve telkinleri dinlemeye başladım. 4-5 ay istikrarla telkinleri dinledim. Hayatım çok iyi gitmeye başlamıştı artık bakış açımı değiştirmiştim,her şeye olumlu bakıyordum. Bundan sonra hayatıma güzel olayların güzel insanların gireceğinden emindim.
4-5 ayın sonunda telkinleri dinlemeyi bıraktım ve kitapları da okumaz oldum. Bundan bir süre sonra biriyle tanıştım ve bu insan hayatımı mahvetti! Düzelteyim derken her şey daha da battı ve kendimi bi çıkmazda buldum. Resmen başa döndüm hatta daha da kötüsüne! O saatten sonra olumlu düşünme yöntemleri de işe yaramadı...
Şimdi o insanı hayatımdan çıkardım ama çok büyük acılar çektim şu an kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Peki nasıl oldu da ben hayatımı değiştirmiş,olumlu şeyleri kendime çekmeye başladığıma inanmışken, böyle birini kendime çektim ve bunları yaşadım?
Paylaşmak istedim ve yorumlarınızı bekliyorum...
Şaka gibi! E, sen beni anlatıyorsun resmen!