23-07-2010, 05:29 PM
|
#152 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: doris Nickli Üyeden Alıntı
sanırım içimi tek dökebildiğim yermi acaba bilmiyorum evet bu gün hiç birsey bilmiyorum... berbat hissediyorum.. hiç bi boka yaramıyorum... uğursusuzn tekiyim galiba.. yetersizim.. elimden tek gelen şey ağlamak acizler gibi ağlıyorum evet... o lanet olası bankanın müdürünede kezban hanımada hepsinden nefret ediyorum.. keske gitmeseydim o mülakata... tam bir aptal gibi davrandım... kendimdden utanıyorum.. offffffffff yeter artık...... sadece gereğini yapmam lazım ken niye yapamıyorum... neden... neden bi kısır döngü içinde hapsolmuş hissediyorum.. bu kadar göz yası neden akıyo... ne zaman aklımı başıma alıcam ve belirlediğim hedef için canımı dişime takıcam.. ne zman bi boka yarar hisssedicem kendimi.. bu gün tüm olumsuzluğum üstümde....... hersey olumsuz.. herseyden sıkıldım.. kendimdende.. para kazanmak için keyif alacağm yol hangisi???????????? hangi iş benim için uygun.. çok geç kalmış sorular ve cevapları yok... artık sorularala değil cevaplarla yola devam etmeliyim ama tüm enerjimi dağıtıp israf edip duruyorum.. yoruldummmmmmmmm evet yoruldummmmmmmmm ben sadece cokkk yoruldum... göz yaslarım akmaktan yoruldu gözlerimde...... | ay canım beim kıyamam sana ..lutfen aglama ewet belkı bugun olumsuzz gunundesınn ama al eline bir bardak yeşil çayy vede rahatlaa öncee..sonraa dusun neler yapabilirsın dıeee...gör bakk ne guzell fıkırlerın vardırda suan farkedemıyosunn aglamaktannn ..ayrıca asla bıda kendınee önemsızz bırıymıssın muamelesı yapmaa cunku kendıne haksızlık edıyosunnn ...
... biran önce kendınee gelmelisinn anlastıkmıııı ?...sen cok degerlısın laf olsun dıee solemıyorummm ..kendın ıcın aslındaa farkında olmadan bırsuru sey yaptıgınaada adım gıbı emınımmm ..aslında bunu sende gayet ıı bılıosunnn.....öle degılmııı
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |