Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 09:32 AM   #4332 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

[b] anneler kutsaldır beni 8 ay karnında taşımış sonra ben ölü dogmusum günlerce anneme teslim etmemişler yogun bakımda yaşamısım ama o zorlu mucadeleden ben galip cıkmısım hayata sımsıkı sarılmısım sonra sütünü vermiş şevkatini vermiş sevgisini vermiş ama anne kadar önemli hatta kurani kerimde bile adı geçen baba var babamda annem kadar degerli benim için kruanda soyle geçiyo anne eger sütünü helal etmezse mahşer günü anneye hesabı sorulur neden yavruna sütünü helal etmedin diye ama eger baba babalık hakkını helal etmezse 2 dünya bir araya gelse o evlatt cennet bahçesi yüzünü göremez yani allah her seyi bagıslıyo kul hakkı dısında ama baba hakkını asla bagıslamıyo babam sagolsun benokumuyorum dedim okumuyosan yürü sanayiye dedi belli bi yaşa kadar sanayideydim sonra yanında bana meslegini ögretti bu gün cebimde para altımda bmw m3 üm varsa bu babamın sayesinde var kendi param la aldım ama babam sayesinde bunuda arabanın arkasında yazdırcam ha

BABAM SAĞOLSUN!! AMA ARABAYI BEN ALDIM.