Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 09:39 AM   #483 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın,sabah kuşu yine erkenden kalkıp girdim siteye kendimce gezdim dolaştım ve yine sana geldim ne güzel bir gün .Allaha şükürler olsun ki böyle güzellikleri görecek göz ve duyabilecek kulak vermiş .Sabah sabah kalkıp dut ağacıma günaydın dedim.Soluduğum havaya şükrettim.

Hayat çok güzel lütfen elimizdeyken kıymetini bilelim sevdiklerimiz yanımızda iken sevelim .Bu hayat bize verilen en büyük emanet kıymetini bilelim .Öncelik kendimizde olsun bizler iyi olunca herkese daha faydalı olabiliyoruz.

Ben hayatımı çok büyük bir hızla yaşadım .Buna çocukluğumla başladım 9 aylık yürümüş ve konuşmuşum acelem ne ise ...Erken denecek yaşta evlendim19 çocuklarımı da gamze 20 musti25 yaşlarında doğdular ve koşturmam hayatla mücadelem derken kendimi hep göz ardı ettim .Birtek şeye çok geç başladım kendimi bulmay kendimle tanışmaya ancak 30 yaşımdan sonra başladım .Şu an 44 yaşındayım ve kendimi sonunda buldum .Benim isteklerim ve benim doğrularım var .

Ben kendimi çok şanslı buluyorum çünki önümde yaşanacak günleri farkında yaşama şansını buldum.Kendim için nasıl bir yaşam istiyorum ve ne yapabileceğim biliyorum .Bunu bilmek bile beni mutlu ediyor.Beni kızdıracak bir olayın içine girmiyorum veya kendime hemen orada sedona yapıyorum ve hiç bir şeyin beni kızdırmasına izin vermiyorum.Böylece olayı kendi lehime çevire biliyorum.Eski ben olsa günlerce üzülüp günlerce kahrolan ben gitti yerine şimdiki sakin ve huzurlu ben geldi.

Bu sene ramazan benim için çok kolay geçeğe benziyor.Sakin ve huzurluyum kimsenin beni germesine izin vermiyorum ve kendime sedona yapacağım.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.