Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2010, 01:22 PM   #17 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ?

hala sosyal fobik olup olmadıgını anlamayanlar var sanıyorum.aslında anatılmaz yaşanır demek daha dogru.internette yazılan sosyal fobi belirtileri bence sosyal fobiyle yeni tanışanlar için.bu hastalıktan cektigimi bir ben bilirim birde Allah.bi kere kimseye anlatamıyorsun yaşadıklarını.en yakın arkadasından annenden bıle cekindigin oluyor.herkesten küçük görüyorsun kendını.bildiğin halde söyleyemıyorsun.kendini savunman gerektiği yerde kıpkırmızı kesilebiliyorsun,savunamıyorsun.daha da küçülüyorsun.heleki sevdigin birinin yanında yaşamışsan bu küçük düşürücü durumu iyice dibe batıyorsun.onun gözünde de küçüldügünü düşünüyorsun.aslında her insan kızarabılır,yanlış yapabilir,belkide herşeyi berbat edebilr.ah bunu bi kabullenebilsek...daha çok şey insanın geçmişini geleceğini zindan eden bi hastalık bu...keske ufak kalp atışları,ufak heyecanlanmalarla gelip geçse hayat.keske karsında biri varken sana baktıgında bişey sordugunda lokmalar boğazına dizilmese hiç...keske bir konferaansta konusma yapmak bir kenara,arkadasınla karsılıklı konusurken dilin dolanmasa,bütün bildiklerini gönül rahatlıgıyla ifade edebilsen,bir işe girip çalışabilsen,birinin yanında telefonla konusurken cekinmesen,,,keske,keske,keske,...

telkinlere gelince, bende etkili oldu.eger iyileştigimi sanıp dinlemeyi bırakmasaydım,belki şimdi kör kuyuda olmazdım...:(((

bu gibi içinden cıkılmaz hastalıgı olan herkesse acil şifalar diliyorum...sizleri anlıyorum...bizler özeliz...herşeye herkesten daha çok duyarlıyız...hislerimiz,duygularımız fazla kuvvetli...

sosyal fobik olmayan arkadaslarımdan tek isteğim ... bizleri de sevin ... bizlerinde iki eli , iki gözü var.. sizlerden uzak duruyosak bu bizim sizlerin önunde küçük düşmekten, bizi yanlış tanımanızdan korktugumuzdandır...
inanın içimizde sizlerle oturup doyasıya sohbet etmek,eglenmek var... bizim için amma soguk insan konusmuyor bile,nereye davet etsem bir bahane buluyor diye düşünmeyin... bizide boyle kabl edin...

birgün iyileşirsem evimde tanıdıgım tanımadıgım herkesle büyük bi parti vericem... ve küçük bi konusma yapıcam
BEN HERKESİ COK SEVİYORUM...
tanyeri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla