Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2010, 04:04 PM   #2 (permalink)
xxPyromaniaxx
Teğmen

xxPyromaniaxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
xxPyromaniaxx will become famous soon enoughxxPyromaniaxx will become famous soon enough
Standart Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır...

Alıntı:
nurnur86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar
24 yaşında hayatında insan ilişkileri özellikle ikili ilişkiler konusunda hep başarısızlıklara uğrayan bir hayatın baş kahramanı ben. Hayatımı yönetmeye bilinçsizce şu kelimelerle ile başladım. ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' Evet hayal ettiğim gibi oldu ve anladımki imgelemek çok önemli. Araştırmalar sonucu artık karar verdim ve bende ailenizin bir üyesi olmak istedim. Tüm dünya kötüye pisliğe gidiyor kalıbına inat ''herkes kendi kapısının önünü temizlerse ortada kirlilik kalmaz zaten'' sloganıyla bende buradayım.. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla....
Merhaba nurnur86,anlayamadığım,hayatınızı ''bilinçsizce'' ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' bu cümlelerle yönetmeye ne zaman başladınız? Bu cümleler gayet istikrarlı ve olumlu çünkü.. Buna rağmen mi başarısız oldunuz yoksa bu cümlelerle beraber mi hayatınızı olumlu anlamda yönetmeye başladınız?
xxPyromaniaxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla