Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 10:58 AM   #2 (permalink)
AZARRATH
Teğmen

AZARRATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZARRATH will become famous soon enoughAZARRATH will become famous soon enough
Standart Ynt: Siz olsanız Ne yapardınız

Eğer zeka özürlü,kendine asgari düzeyde bakacak durumda değilse kesinlikle aldırırdım..

Çünkü o çocuğun bizden sonraki durumunu da düşünmeliyiz,ben bunu söylediğimde insanlar torpido gibi bana saldırıryorlar,rahatın için aldırıyorsun diye

Ya arkadaş ben öldüğümde o çocuğa kim bakacak,yada annesi gibi ilgiyle kim bakacak,sadece görme duyma yada yürüme engelli vatandaşlarımıza tavrımız belli peki konuşamayan,eli hiçbirşey tutmayan,yemeğini yiyemeyen sürekli altına kaçıran koca bir insanı(hep küçük kalmıycaklar diymi,biz ölünce o da 40 yaşlarında olur) 40 yaşında altına kaçıran,yemeğini yiyemeyen ve belki de saldırgan bir insana kim ne kadar tahammül eder

Ölen annesi gibi bakabilir mi

E yazık değil mi o çocuğa,sen sağlığında iyi baktın eyvallah ya ölünce ne olacak o çocuk

Hepimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için çırpınmıyor muyuz,kaldı ki biizm çocuklarımız şükür sağlıklı,kendi kendine yetebilecekleri halde tüzerlerine titriyoruz,aman bizden sonra hayatları garanti olsun diye

Ben özürlü çocuğumun geleceği için hiç doğurmam,aldırırım,ama dediğim gibi zeka özürlüyse aldırırım

Tabi bir de şöyle bir inanış var

Allah seni deniyor,o çocuğun zahmetini bu dünyada çekip yine de şükredersen kesin cennete gidersin,

Yahu Allah kullarına acı çektirmekten ne kadar da hoşlanıyormuş,eziyet çek cennete git,yani güzellik içinde verilen nimetlere gönülden seve seve şükretmek varken hergün çektiğin eziyete diş bileyip cennete git.Allah içimizi de bilir bizim..Bu inanıştan dolayı da sanırım çoğu insan doğrurum der,cennet garanti ya

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
can' ın sakat doğacağını söylediler, bütün gece uyumadan oturdum düşündüm, ve dünyaya getirmeye karar verdim...bu kararı şimdi verebilirmiyim, inanın bilmiyorum..cahil cesareti derler ya işte öyle bir şeydi sanırım..ama kararımdan asla pişmanlık duymadım...çocuğumda çok şükür sağlıklı doğdu.. 96

sadece esmer değil sarışın ve renkli gözlü..hoş, doktoruda bana sarışın renkli gözlü çocuğu verince, bu benim değil, bana alman çocuğunu kakaladınız, benim çocuğum esmer olmalıydı diye dumura uğrattım ya...oda cahillik genlerden haberim yoktu ozamanlar...ben babası gibi esmer olur sandım..inşallah torun şöööyle böcük böcük esmer olur. gerçi torunlarada güven olmuyor...umutcan geldiğinde esmerdi bayaaa..aradan bir iki ay geçti..sanki çocuğu klorağa sokmuşum gibi rengi açıldı..şimdi kumral..ben esmer torun istiyom
Hahahah ilahi çok yaşayın..Herkes sarışın rekli gözlü ister siz illaki esmer..Sanırım siz sarışınsınız..Bizimde sarışın komşumuz var,of esmer çocuklara hastadır,

Bakın ben esmer,m saçlarımda bukle bukledir
Çocuğunuz olabilirm