25-07-2010, 06:11 PM
|
#18 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba zindan, Önce özür dilemem gerekiyor.bigokyanusa cevap yazarken sizin günlüğünüzün içinde olduğumun farkına varamamışım.Şimdi fark ettim ve sizin günlüğünüzün içinde size hoşgeldiniz bile demeden merhaba demeden gelip geçmişim. İnanın çok utandım.Tekrar özür diliyorum. Şimdi içim rahat size hoşgeldiniz diyebilirim. Aramıza hoşgeldiniz. İçinde bulunduğunuz durumu anlıyabiliyorum.Yalnızlık öyle birşey ki etrafınızda kalabalık olması gidermiyor o hissinizi.Kocaman bir kalabalığın içinde bile insan yalnız hissedebiliyor. Söyledikleriniz anlaşılmadıktan sonra kalabalık da anlamını yitiriyor.Yine yalnız hissedersiniz kendinizi. Ama ben burada kesinlikle kendinizi yalnız hissetmiyeceğinizi düşünüyorum. Buradaki bir arkadaşımız bile büyük bir kalabalığa bedel.Burası çok büyük bir aile.Sizi de kucaklıyacaktır emin olun. En mutlu paylaşımlarını okuyabilmek dileklerimle. | estagfurullah karavan...gerçekten en yalnız anımda kendımı burada buluyorum.yanımda oldgnuz ıcın teşekkur ederım... |
| |