Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2010, 06:34 PM   #20 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tavsiye de bulunabilir miyim , ben yalnızlık sendromuna girdiğimde öyle yapıyorum. Uzun zamandır istediğim ve yapamadığım bir şeyi yapıyorum . Mesela yüzme kursuna gidiyorum, mesela tenise yazılıyorum ya da dalgıçlık kursuna gidiyorum. Yogaya gidebilirsin , bir sürü kitap alıp okuyabilirsin. Dışarı gezmeye çıkabilir ve yeni birilerini tanıyabilirsin. Kendine önem ver , sen önem verirsen eşin de verecektir ve çevrendeki herkes...

Eşine de kızma maç izliyor diye sen de maç izle , kurallarını öğren ve ortak konuşacak bir noktanız olsun.
Biliyor musun ben futbol hakemliği kursuna gidip aday hakem bile oldum . Çok zevkli tavsiye ederim. Her şey güzel olacak sadece inan...
söylediklerin cok hoşuma gıttı. eşimle oturup valeybol maçı izledim cok zevkliydi...birde yüzmek ıcın yerler arastırıp eşimle paylaştım...belkide guzel bi tatile cıkarız eşimle...cok ilginç aslında sosyal fobiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan korkuyorum...ama evlendıkten snra yalnızlıgı tadınca yalnızlığın ne kdr sıkıcı oldgnu farkettım...öyle bir anım oluyor ki,birileri olsada evde sohbet etsem dıyorum...önceden hıc degılse kalabalık olan ailemle vakıt gecırıyordum,sadece onlardan cekinmiyordm...şimdi evimde televızyonun sesini son ses acarak avunmaya calısıyorum...

ilgine teşekkr ederım...iyiki varsın...
tanyeri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla