Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2010, 09:23 PM   #156 (permalink)
doris
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: damla damla bir günlük

en önemli günler vardır ya hani insan hayatında, bay günlük hani konserin olur sınavın mülakatın elemen olur, olur bişeyler hani çok önemlidir o an için ve yanında biri olsun istersin.. en öenmli zmanlarda ihtiyaç duyarsın ona... benim içinde yarın çok önemli ve ihtiyaç duyduğum kişi yanımda yok... o herkesin, yani benim dısında herkesin yanında galiba.. o yüzden artık bende onun yanında olmamaya karar verdim.. bana nasıl davranıyorsa karsılığını aynen alıcak.. her neyse ne kadar yalnız hissedersem o kadar güçlü hissediyorum gariptir ama böyle... yanlız başımayken daha güçlüyüm..
ve yarın benim için yeni bir başlangıç yeni bir süreç başlayacak.. mutluyum, güçlüyüm , hazırım ,süperim süper veeeeee sabırsızlanıyorum....
harika hissediyorum, tanrım tesekkür ederim.........

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla