26-07-2010, 10:43 AM
|
#82 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı
| Sevgili fgceker, Öncelikle hoigeldiniz.Umarım dileğinizce bir tatil yapmışsınızdır.Allah içinize sindirsin. Sitedeki yokluğunu hissettiren bir iki gün yazılarıızı görmeyince eksikliğinizi hissetiğimiz arkadaşlarımızdan birisi de sizsiniz. Eğer bunları yazabildiysem bunu tamamen sizlere borçluyum.Ben dün de vardım ama duygularım hissettiklerim düşüncelerim böyle değildi. Bunların düzelmesini buradaki arkadaşlarıma sizlere borçluyum. Günlüğünüzde bahsettiğiniz gibi "Teşekkür ederim iyiki varsın" sekmesini icad eden bulup oraya koyan arkadaşımıza da çok şey borçluyuz. Yazdıklarımızın okunduğunu bilmek bile bizleri mutlu ediyor. İlgilenildiğimizi önemsendiğimizi bize hatırlatıyor. O yüzden bende elimden geldiğince arkadaşlarımın günlüklerini okumaya ve teşekkür etmeye gayret ediyorum. Tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekten sizler hiçbiryere gitmeyiniz.Biraz bencilce ama öyle. Biz sizleri hep buralarda görelim varlığınızı hissedelim. Bu bile bizlere moral kaynağı olması açısından yetiyor. Sağolun. İyiki varsınız.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |