26-07-2010, 10:56 AM
|
#24 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: zindan Nickli Üyeden Alıntı
şimdilik kendine güven,ego,mutluluk telkinlerini dinliyorum.iki gün öncesinden biraz daha iyiyim.bazen herşey üzerime geliyor gibi.eşimde tuz biber oluyor.ama ona kalırsa ben fazla takıntılıyım ve onu üzen benim.beni anlamıyr dıe kızıyorum ama bi yandan da ona hak verıyorum.oda psıkolojık acıdan saglıklı,neşeli,hayatı seven ve hayata sımsıkı baglı bırıyle evlı olmayı hak edıyordu.cunku o öyle.onun gözunde deger kazanmak ıcın (ilaç kullanırken aptal gibi yaşadıgımdan) unuttuklarımı,kacırdıklarımı tekrar öğrenmeye calısıyorum.bazı seyler hakkında bılgı edımeye calısıyorum.ama ögrenmem,hatırlamam gereken cok sey var.kendımı koca dunyayı yuruyerek dolaşıyormusum gıbı hıssedıyorum.yoruluyorum.sizlerin destegiyle yürümeye devam edıyorum... | Sevgili zindan, Güzel olan ne biliyormusun. Sen yanlışlarının farkındasın.Eşine hak verebiliyorsun. Bundan güzel ne olabilir. Sen doktor olarak hastalığını teşhis etmişsin. İşin en önemli bölümünü halletmişsin yani. Bundan sonrası kolay olanı yani tedavi etmek. Herşeyden önce böyle bir sitenin üyesisin bu senin için büyük bir ayrıcalık ve şans. Yolunu kendi kendine öylesine kısaltmışsın ki ben çok yakından gelen mutluluk seslerini sanki duyuyorum. Yakında bunları yazıya dökeceğinden hiç şüphem yok. Güzel haberlerini okuyabilmek ümidiyle. İyiki varsın. İyiki armızdasın kardeşim.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |