Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 12:49 PM   #36 (permalink)
teknotas
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teknotas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Aslında önemli olan ne biliyormusunuz arkadaşlar kendimize neyi layık gördüğümüzdür.Eğer gerçekten isteyerek ve inanarak mutlu olmayı seçersek zaten mutlu oluruz.Çünkü her şey psikoloji bize bazen şaka yaparlar ve biz bunu gerçek zannederek tepki veririz ve iyikide şakaymış diyerek rahatlarız çünkü o anda onun gerçek olmadığı sinyalini beynimize göndeririz.Bu dünyada herkesin bir sonu var o zaman ben neden başkalarının düşüncelerinin esiri olarak yaşamımı sürdüreyim ki neden cesur olmayayım neden kendimi özgürleştirmeyeyim beni durduran ne ?kendimiz değil mi oysa bizim bu durumumuzdan kimse haberdar değil kimsenin umurunda değil içinde yaşananlardan sadece sen haberdarsın kimse haberi ve umurunda olmadığı duygular seni yiyip bitiriyor her şeyin kararını biz veriyoruz zaten bunu biliyoruz nerden mi daha önce yaşadığımız bu yapan ben miydim dediğimizde yada buğün harikaydım yada oh be çok rahatladım yada haddini bildirdim dedğimizde peki o zaman oluyorda şimdi neden olmuyor çünkü şimdi istemiyoruzda ondan herşey biziz biz herşeyiz ben cesurum ben düşüncelerimşn efendisiyim sağlıklıyım ve mutluyum rabbime şükürler olsun bunu ben istiyorum saygılarımla herkes kendi için çok değerli olduğunu unutmasın...
teknotas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla