Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 03:33 PM   #3 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: Kuantum İyileşme

Eğer eski bir arkadaşınızla yolda karşılaşırsanız ve size ''Nasılsın? diye sorarsa, dürüst cevabınızın ''Ben çok iyiyim,sen nasılsın?''olması için nasıl bir hal içinde olmanız gerekir?

Gerçek anlamda iyi olmak hayattaki pozisyonunuz ya da yaşınız ne olursa olsun bütün potansiyelinizi gerçekleştirmek demektir, geçmiş engelleri sürekli aşıp yeni bir zemine ulaşmaktır. Kendini hayatın tam merkezinde gibi hissedersiniz- enerji dolu ve yaratıcı. Bütün gayretinizle ilerlersiniz ve sanki içinizde bir enerji bütün bedeninizi dolaşıyormuş gibi sıcak bir huzur hissedersiniz. Kendini çok canlı ve çevrenizdeki her şeyle ilişki içinde hissedersiniz....

....Hayatımıza dürüst bir gözle bakıp değişmek için niyet ederek başlayabiliriz. Burada küçük bir adım atıyoruz ve başka bir yerde, başka bir tane ve farkına varmadan yeni bir insan oluyoruz.
...Bu küçük dikkat yatırımları bizi durgun ve öngörülebilir bir yerde tutar...

...Hareketlerimiz vasıtası ile yarattığımız enerji sonunda bir tepe noktasına ulaşır ve işte bu noktada bir kuantum sıçrayışı gerçekleşir.

...Kuantum sağlığı büyük değişimlere imza atmakla ilgili değil, başarmak istediğimiz değişiöe doğru kendinden emin küçük adımlar atmakla ilgilidir.

...Küçük, önemsiz gibi görünen değişimler bizi büyük değişimlere götürür.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla