Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 05:14 PM   #8 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Selammm Fenalardayım bana yardımcı olabilcek birileri var mı :((

Alıntı:
umut-suz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinleri dinleyince değişir mi her şey böyle zor ve ciddi bir konuda sadece telkin müzik yazı gibi basit yardımlar önermeniz ya rahatsızlığı hafife aldığınızı ya böyle bir durumu idrak edemediğinizi ya da aslında çok hafif olağan meselelerle ilgilendiğinizi gösteriyorsayfalara bakıyorum okuyorum müzikleri de indirdim zaten müzik dinlemeyi severim dinliyorum ama bunların çok derin sebepleri olan derin huzursuzluklara bunalımlara yaralara derman olabilceğine inanmıyorum
buradaki bir çok söz de bulutlarda kalıyor zaten herkes kendi özel aleminde mutluluk sözlerini atıyor tutuyor istemezsiniz girmezsiniz de doğru ama bazen benim gibi bilinçaltını mafetmiş olan birine çok komik geliyor sözler...
Zor ve ciddi konudan kastınız nedir anlayamadım. Buraya çok çok zor durumdaki insanlar da geliyor. Ben de geldiğim zamanlarda çok zor durumdaydım. Neyse ki ilerlemelerimi görebiliyorum.

Eğer kişi hastaysa zaten doktora gider. Kolundan tutup biz seni iyileştiririz hastalıkları düzeltiriz demedik hiçbir yerde. Öyle bir durumda da herkese doktora gitmesini öneririz. Doğrusu da budur.

Ayrıca burası kırık çıkıkçı değil. Sahte tedavi yöntemleriyle insanları iyileştirmeye çalışmak gibi bir amacımız yok. Sağlamaya çalıştığımız şey sevginin ve hoşgörünün girebileceği bir boşluk yaratmak. İsteyen yapıyor. İstersen sen de deneyebilirsin. Böylece kendimizi de iyileştirebiliyoruz. Tavsiye ederim.

Sevgilerimle.