Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan. selam arkadasim.ilk once aramiza hosgeldin.bende 1 ay oncesine kadar senin yasadiklarinin aynisini yasiyordum sadece samimi olduklarimla rahat konusabiliyordum ve rahat konusamadigim kisilere ise cok gicik biri diye kendime bahane ariyordum, ortamlar cok sikici olmaya baslamisti konusamadigim icin cabuk sikiliyordum bi bahane bulup kaciyordum ve bir gun kendi kendime soyledim bu boyle devam etmez nereye kadar gidecek bu ve google' sosyal biri olmak istiyorum'diye yazdim onume cikan sitelerden bitanesi hayatimdegisti.com ve iyikide cikmis hakikatende hayatimi degistirdi.ve sonra telkinlerle ilgili yazilari okumaya basladim acikcasi cok inadirici gelmedi bana sonra yorumlari okudum yorumlar beni cok sasirti ve dedimki bi sansimi deniyeyim ne kaybedecemki sonra aynen atakan beyin tavsiye etigi gibi ilk once ego guc.ve sucluluk duy. bi hafta dinledim ve pek fazla degisiklik olmadi bende sadece biraz bas agrisi ve sinir basladi yilmadim sonra kendine guven ve sos.arti.ekledim yavas yavas icimden gelen bir ses beni telkin etmeye basladi pozitif dusunmeye basladim. velhasil fazla uzatmiyayim sadece biraz sabret ve telkinleri aynen anlatigi gibi dinle inanki sana guvence veriyorum cok degiseceksin artik ortyamlarda kimse beni susuturamiyor icimden ne geliyorsa kimseden cekinmeden soyluyorum ,neseli.espirili kendine guvenen biri oldum herkes bana sasiriyor nasil boyle kisa bi surede degistim diye.sana tavsiyem hic yilma telkinler eninde sonunda etki edecek ve siteden cekim kuvetini de oku bu degisim surecini kisaltir.benden bu kadar yardimci olduysam ne mutlu bana.tekrardan site yoneticilerine ve sitedeki butun arkadaslarima can gonulden tesekur ediyorum.saglicakla kal. |