26-07-2010, 11:56 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: küçük bir yardım... Yüzünüzde her zaman neşeli bir ifade olacak ve karşılaştığınız her canlıya bir gülümseme vereceksiniz.
İSTEDİĞİNİZİ ELDE ETMENİN SIRRI BU ANIN TAM ANLAMIYLA DEĞERİNİ BİLMEKTİR. BU ANA MİNETTAR OLDUĞUNUZDA, SİZİ BEKLEYEN BİR SONRAKİ ŞEY BU ANDAN TAŞACAKTIR. DİĞER NOKTAYA ULAŞINCA MUTLU OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜRKEN, ŞU ANDA MUTLU DEĞİLİZ. AMA BÜYÜK ŞAKA DİĞER NOKTAYA ULAŞTIĞINIZDA MUTLU OLMAYACAĞINIZDIR !
Nesneleri arayış büyük bir yanılsamadır.
Aslında şu anda kaldığınız zaman, yaşamdaki iyi şeylerin çoğunu kendinize çekersiniz ve onlara daha uzun süre değer verirsiniz.. mutluluğu, yaratıcılığı ve Başarıyı engelleyen inançlarını bulmaları ve söküp atmaları için yardım etmede kullanıyorum. Bu methodun anahtar faktörü bir soru - cevap tercih diyaloğudur
MUTSUZLUĞU DAİMA SORGULAYIN ! KÖTÜ HİSSETMEYİ ASLA GERÇEKMİŞ GİBİ KABUL ETMEYİN ! teşekürler happyboy bu okuduğum bölümde en çok sevdiğim bunlardı
aslına bakarsan bugn aykut oğutun şükretme egzersizi ile güne başladım günüm hala devam ediyor ve sürekli şükrüme karşılık şükredicek daha çok şeyle karşılaştım...halada öyle![sevincli](images/smilies/w00t21.gif) ![sevincli](images/smilies/w00t21.gif) ![sevincli](images/smilies/w00t21.gif)
zaten şükür nimeti ziyadeleştirr bunun en baba örneği
valla keyifle yazıyorum şükürler olsn![90456](images/smilies/118.gif)
iyiki varsınız![9078](images/smilies/hi1.gif) ![9078](images/smilies/hi1.gif)
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
| |