Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Herkese merhaba.Ben de bu programı indirdim, hatta bununla da yetinmeyip yabancı sitelerden teta delta meditasyonu bulup indirdim, dinleyince neler olacağını merak ediyordum, indirdiğim mp3 ün süresi 1 saate yakın, dalga sesi, fülüt sesi, keman sesi var, dinlerken çok rahatladım.son 20 dk ya girdiğimde kendimi farklı bir boyutta hissettim, bütün vücudum karıncalandı, yoğun bir enerji hissettim, birkaç gün üstüste astral seyahat ile ilgili yazılanları da okuyordum, istersem bunu yapabileceğimi biliyordum ama ben korktuğum için kesinlikle istemedim ama bilinçaltıma bunu yapabileceğim yerleşmiş, son 20 dk kendimi serbest bırakınca yükseldiğimi hissettim ama o an kendimi sıkıp bedenimden çıkmak istemediğimi söyledim kendi kendime, kendimi çok sıktım, gevşek bırakmaya korktum, çünkü hemen vücudum daha çok karıncalanıyor ve sanki yükseliyordum, çok korktum, sabaha kadar uyuyamadım, meditasyonu dinlemeyi bıraktığım halde etkisi geçmedi, sonra nasıl olduysa uyumuşum ama gece 40 derece ateşle uyandım ve heryerim ağrıyordu, kafam yerinde değildi, delta frekansından çıkamıyordum, sabah kendime gelirim belki diye 2 yaşındaki oğlumla markete gittim ama orda daha da kötü oldum, bayılacakmışım gibi hissettim, eve zor geldim, biraz uyuyunca kendime gelir gibi oldum ama şu an yine kendimi iyi hissetmiyorum, kafam yerinde değil, algılarım çok zayıf, ayakta duramıyorum.Bilinçsizce böyle yoğun bir meditasyon dinlediğim için kendime kızıyorum, inşallah bu gece uyuyunca kendime gelirim biraz.Bir süre beyin dalgalarıyla oynamamayı düşünüyorum. |