Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2010, 05:14 PM   #14 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Her yeni güne 1 tane...

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şiirleri yazana değil yazdırana bakmak lazım
Şaka bi yana elinin hamuru ile erkek işine karışma derler ama en iyi yufkacılarda erkeklerden çıkar ve en iyi aşçılarda erkeklerdir.

Bunun yanında çok güzel şiir yazan bayanlarda yok değil hele de günümüzde. Eskiden belki bayanlara çok fazla imkan tanınmadığı için tanınmıyorlardı ama şimdi çok daha tanınır haldeler ve malesef ölünce değerlendikleri için henüz bilinmiyor olabilirler.
Ben imkanın bahane olduğunu düşünüyorum naçizane :P Kadınlar şiir yazmaktan çok kendilerine yazılsın ister o garanti de; erkeklerin; kadınları anlamadıklarından bu kadar şikayet edip aslında anlıyor ve işlerine gelmediği için numara yaptıklarını düşündürtüyor bana güzel şiirler: Can Yücel'i sevgiyle anmak istiyorum ;))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla