Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2010, 10:13 PM   #23 (permalink)
mocha
Teğmen

Tesekkür: 8
52 Mesajinıza toplam 265 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mocha is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: astral seyahat

Arkadaşlar dün gece küçük bir deneyim yaşadım hemen sızınle paylaşmak istiyorum. natura sound therapy programını kullananlarınız bılır orda lusid ruya ıle ılgılı bır beyin dalgası var. daha önce gece pcden onu acık bırakıp yatmıstım kalktıgımda kendımı nedensızce cok kotu hıssetmıstım oyuzden de düne kadar uzun bır sure bunu yapmamıstım. dun gene lucıd ı actım yattım. gece muthış bır ugultuyla ve o ugultunun kulaklarımda yarattıgı baskıyla uyandım daha dogrusu uyandığımı sandım. yataktan kalkmak ıstedım ama kalkamadım, gözlerımı kapattım açtıgımda tepemde durmus kendıme bakıyordum korku katsayım oldukca yükseldı ve ne oldugu bılmedıgım bos bır zaman dılımı başladı 2. kez aynı şekılde uyandım Allahım yıne mı dıye düşündüm gene kendıme baktım ve gene gözlerım kapalı uyurken kendımı görünce gene bır boşluk hıçbir şey hatırlamadığım bır süre geçti. sürenin ne kadar oldugunu bılemıyorum belkı 10dkdır belkı 3sn. sonra gercekten uyandım (deneyımı yasarken onun ne olduğuyla ılgılı ınanın hıcbır fıkrım yoktu ) ve uykumda olan şeyın astral seyahat olabılecegını dusundum. bunun olmasını saglayan lucıd ruya beyın dalgalarımı??? bıde ruyamda belkı ılk defa ayı gördüm dün gece bugun haberlerde de bır ayının yavrusunu kurtarısı haber yapılmıstı. lucıd ruya gelecege daır ön bılgıler verır mı ya da bu bana ruyalarıma dıkkat etmem yönünde bır mesaj mı? sevgıyle kalın
mocha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla