Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2010, 11:24 PM   #40 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=)

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neee nee ??
way canına inanamıyorum
bu ne kadar harika bir haber...
doyumsuz sevinç nedir bilirmisin filiz abla aynısının tıpkısıyım
3-4 gndür...
mış gibi davranıyodum ve bugnden itbaren gerçekten mış oldum yani sahibim isteklerimin bi kısmına keh keh
o zman yola devam caymak yok
gelsin melekler
açılsın çakrlar
bn enerjiyim

Aynı durum bende dahil olmak üzere tanıdığım pek çok kişide var tatlım bende şaşıyordum ağzımdan ne çıksa oluyor yahu demeye başlamıştım.Ama dün bunu hayatımı istediğim yönde değiştirebilmek için kullanabileceğimi öğrendim-Çook ama çoook sevip saydığım,Mert beyden-- ve hemen adımlarımı kocaman kocaman ve kararlılıkla atmaya başladım.

Seninde hayatınla ilgili yapmak istediğin köklü değişimler varsa hemen bunları harfi harfine planlamaya başla ve uygulamaya koy canım.Çünkü sen kararlı olursan bütün kapılar önünde açılacak,tıpkı 3-4 gündür olduğu gibi.ŞU anda test sürüşündeyiz evren isteklerimizde samimi olup olmadığımızı kontrol ediyor.Ve bize ne istesek veriyor.Eğer sen bu isteklerin oldukça korkup kaçmaz yada aman be deyip ertelemezsen kararlı bir şekilde adımlarını atmaya devam edersen önünde o kocaman mis kokulu bahçelere açılan tüm yollar ardına kadar açılacak ve evren senin isteklerini gerçekleştirmek için her şeyi yoluna koyup engellerini önünden kaldırıcak .....

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla