Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
sana artık zindan demesek ne güzel olurrr..senin adın başka birşey olsun..dandan olsun mesela..:)nick değiştirmeye cılkını çıkarttıkları için yasak getirildi ama başka bir hesap açsan sonra zindandım artık zindanda olmaktan çıkıp mehtapta yaşayacağım desen..karanlığı zindan olarak görmesen..önünün aydınlık olduğunu yanlızca bir içindeki ışığın sana yansıması için aynaya ihtiyacın olduğunu bilsen..birde kendinin ne kadar değerli olduğunu kabul etsen..kanımca çok güzel olacak.. |
bazen öyle bunalıyorum ki nick im ne kdr da uygnmuş bana dıyorum..nickimle sizlerin içini kararttıgım için üzgünüm...böyle bi nicke iyi yorumlar yapabılmeniz şaşırtıcı...geçmişimi hep bu nicke hapsettim.yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nıck sart.sizleride tabi.sizlerde beni bu nıckle tanıyorsunuz..bi süre bu nıckle devam.ilerde bu nıckle hıc bır ortak anım olmadıgında değiştireceğim..siz ne dersenız deyin nick olarak bana uyar... dandan harikaymış bu arada
benım ıcın yazdgnız her harf kdr tesekkur ederım...ve kalbınızdeki muhtesem sevgiyi bana hissettırdıgınız ıcın sizlere mınnettarım...iyiki varsnz,iyiki yanımdasnz.....