Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 11:51 AM   #27 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın ayışığı ( zindan demek içimden gelmedi ) ,
Her şey güzel olacak sadece inan ve sürekli söylediğim bir şeyi seninle de paylaşmak istiyorum.
En iyi dostun da en kötü düşmanın da kendin, lütfen en iyi dostun ol . Ve yalnızlık güzeldir onunla barış ...

Ben de insanların içine karışamazdım ve yalnız kaldığımda mutlaka bir şeylerle uğraşırdım ki hala öyleyim.

Ya tişörtlerime boncuk işlerdim , ya çanta örerdim. ya boyama yapardım ya da hoş bir müzik eşliğinde kitap okurdum ... Ve dediğim gibi her hissettiğimde farklı bir kursa da gitmeyi ihmal etmezdim. Yüzme kursu çok iyi gelecektir. Hidroterapi nefis bir şey ... Bravo sana büyük bir gelişme ...

ben evlenmeden önce sıkıldıkca evde kendı kendıme bişeylerle ugrasırdım.resım boncuk,örgü,dikiş vs...annemlere gosterırdım,begenırlerdı hosuma gıderdı...ama evlendıkten snra yalnız oldgm ıcın onlarıda yapasım gelmıyor...kımse gormedıkten snra nıe yapayımki dıyorum.keske bi calısma arkadasm olsa bıyer acsak onla...yaptıklarımızı herkes gorse...ama bı arkadas edınebılmem ıcın once iyileşmem gerekıyor.buda 40 fırın eekmek yemek kadar bıle kolay degıl ne yazkki...
tanyeri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla