Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 09:15 PM   #17 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke yüsra isminide analiz etsenizzz....çok merak ediyorum..
Facebook eklentimizden çıkan sonuç bu
Yüsra İsminin Kuantum Analizi Sürekli geçmişte yaşamak geçmiş için üzüntü duymak ve anı yaşayamamak. Y harfinin yaşamında böyle bir etkisi var. Yaşamından bu duyguyu çıkardığında her şey senin için çok daha güzel olacak. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Dışarıdan görünen sert bir yapın var. Projeler üretebiliyorsun. S harfinin ismin içinde bulunması özellikle kendi işini kuracaklar için avantaj. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla