Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı
Güzelim merhaba; Günlüğünü takip ediyorum ve bugün yazmam gerektiğine karar verdim Başından bakıyorum kurduğun cümlelere sürekli bir gelecek kipidir gidiyor kurduğun cümlelerde. geçmişimi hep bu nicke hapsettim.yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nıck sart
bazen öyle bunalıyorum ki nick im ne kdr da uygnmuş bana dıyorum..
ilerde bu nıckle hıc bır ortak anım olmadıgında değiştireceğim... Sitedeki pek çok yazıda sende defalarca okumuşsundur.Kurduğumuz cümleler geleceğimizi yaratır.Yani kaderimiz olurlar.Cümleler hayatımıza karşı olan tutumlarımızı belirler,tutumlarımızda kaderimizi Demişsin ki geçmişimi hep bu nicke hapsettim.Yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nick şart.Canım benim neden kendini olmuş bitmiş bir şeyin içine hapsediyorsun.Geçmişte yaşadıklarımız oldu ve bittiler.O an geride kaldı...bizim için gerçek olan tek an şimdi,şu an içinde yaşadığımız dakikalar.Eğer biz kendimizi geçmişin gölgelerine hapsedersek ayağımıza geçmişin prangalarını takarsak olmuş bitmiş bir şey için hala kendimizi cezalandırmaya devam edersek asıl önemli olan anı ,YANİ ŞİMDİYİ,ELİMİZDEKİ TEK GERÇEK OLANI ŞU ANI,yaşayamayız. Geçmiş oldu ve bitti.Senin kendin için istediğin geçmişteki gibi bir hayat değilki!!! Kendin için çok daha iyisini istiyorsun.Öyleyse neden geçmişin prangasını hala boynunda taşıyorsun????Neden tek gerçek anı yani şimdiyi kendine çekilemez bir hale getiriyorsun??? Sakın unutma evren bizim dileklerimizi yerine getirmek üzerine kurulmuştur.Sen sürekli kendini geçmişte olanlara bağlarsan oda sana aynı olayları sürekli sürekli önüne çıkartarak karşılık verir.Çünkü isteğinin bu olduğunu düşünür Kendin için nasıl bir gelecek istiyorsun bence ilk olarak düşünmen gereken şey bu.Geçmiş oldu ve bitti,Adı üzerinde geçmişte kaldı!!!!Yarın bilmediğimiz bir mechul!!!Ama şimdi şu an sahip olduğumuz tek gerçeklik ve ne istiyorsan,kendin için ne istiyorsan yapmaya başlayacağın tek gerçek an.O yüzden lütfen kendini yaşamaya başla!!Hemen şimdi.Senin için başlamak için en doğru olan an şu an!!!Lütfen bunu es geçme Ve gelelim başkalarının karşısında yemek yiyememe sorununa,Neden bunu meleklere havale etmiyorsun.Önünde çok kısa bir süre var çözüm üretebilmek için ve meleklerde her işi çok çabuk çözümlerler.Sana bu konuda tozlarından arınmışlar kulübünde uyguladığımız ve hemen sonuçlarını aldığımız yöntemi gönül rahatlığıyla önerebilirim Şimdi hemen eline bir kalem kağıt al ve insanların karşısında yemek yiyememe,konuşamama ve benzeri yarın için ne kadar taşıdığın endişen varsa hepsini yazıp onları meleklere dönüştürmeleri için teslim et ve rahatlıkla arkana yaslan ve bak bakalım yarın eşinin arkadaşlarının karşısında ne kadar rahat bir gün geçireceksin ve ne kadar eğlenceli vakitler geçireceksin.Eşinin arkadaşları evinizden gittiklerinde sana kalan tek duygu yüzündeki kocaman bir gülümseme olacak.Ve Onlarında tek düşündükleri şey,ne kadar iyi bir ev sahibi olduğun ve ne kadar güler yüzlü bir kişiliğe sahip olduğun olacak Sen endişe ekersen endişe biçersin bunu sakın unutma!!! Yapman gereken çok basit,sorunlarını yazacaksın ve yakacaksın,meleklerden onları senin üstün hayrın için dönüştürüp yarın sabaha kadar halletmelerini isteyeceksin.Bu kadar basit..... Denemesi bedava ve sonuçları tecrübelerle sabit.Aşağıda sana linkini verdiğim sayfadan konunun ayrıntılarını inceleyebilir ve hemen uygulamaya başlayabilirsin .... Sevgiyle kal canııım ve hep mutluluk olsun hayatında.Sen nickini kendine uygun gördüğün sürece evren senin hayatını o nicke göre ayarlamaya devam edecektir bunu sakın unutma.Sen değişmeyi istemelisin ki evrende senin bu değişimin için gereken herşeyi önüne sunabilsin |
cok etkiledim...
hayatımda kimse benim hastalığımı bu kadar önemsememişti...lisedeyken de derste bi konu anlatmak zorunda kaldıgımda aksamdan her zorlugu Allaha havale ederdım...gerçi yinede yutkunmaktan,terlemekten,söyleyeceklerimi unutmaktan kendimi alamazdım...o zamanlar demiştim ki biri beni iyileştirirse hayatım boyunca onun için çalışıcam...ne kazanırsam ona vericem...cunku bu derdin, bana verilen bi ceza oldgunu düşünüyodum...evet hala bi ceza oldgnu düşünüyorum ama burda farkettimki iyileşmek sadece benim elimdeymiş...
dediğinizi yapıcam...zaten su saatten snra baska carem kalmıyor...yarın ya batıcam ya cıkıcam...keske etkisi ömür boyu sürse...böyle nefessiz yaşamaktan bıktım...bugun doktora gıtttım öksürüyorum diye...derdimi anlatırken bayılacaaktm heyecandan...artık bu illetten kurtulmak ıstıyorum...sigara bırakmak kadar kolay olsaydı coktan yenmiştim...ama benı cok zorluyor.bazen pes edıyorum dırenmeye...ama oda kurtuluş olmuyor...bu yuzden buradayım...iyileşmesemde pes etmeyı düşünmüyorum buradayken...sayenızde herşeyın üstesnden geleccegimi sanıyorum...güçlüyüm ama cesaretim yok...onuda kazanacagım inşallah...
yeni bi nickle dönücem..beni unutmayın
..........