Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 10:38 PM   #34 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: günlüğüm

Alıntı:
zindan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok etkiledim...

hayatımda kimse benim hastalığımı bu kadar önemsememişti...lisedeyken de derste bi konu anlatmak zorunda kaldıgımda aksamdan her zorlugu Allaha havale ederdım...gerçi yinede yutkunmaktan,terlemekten,söyleyeceklerimi unutmaktan kendimi alamazdım...o zamanlar demiştim ki biri beni iyileştirirse hayatım boyunca onun için çalışıcam...ne kazanırsam ona vericem...cunku bu derdin, bana verilen bi ceza oldgunu düşünüyodum...evet hala bi ceza oldgnu düşünüyorum ama burda farkettimki iyileşmek sadece benim elimdeymiş...
dediğinizi yapıcam...zaten su saatten snra baska carem kalmıyor...yarın ya batıcam ya cıkıcam...keske etkisi ömür boyu sürse...böyle nefessiz yaşamaktan bıktım...bugun doktora gıtttım öksürüyorum diye...derdimi anlatırken bayılacaaktm heyecandan...artık bu illetten kurtulmak ıstıyorum...sigara bırakmak kadar kolay olsaydı coktan yenmiştim...ama benı cok zorluyor.bazen pes edıyorum dırenmeye...ama oda kurtuluş olmuyor...bu yuzden buradayım...iyileşmesemde pes etmeyı düşünmüyorum buradayken...sayenızde herşeyın üstesnden geleccegimi sanıyorum...güçlüyüm ama cesaretim yok...onuda kazanacagım inşallah...

yeni bi nickle dönücem..beni unutmayın ..........

Sakin bir yere otur ve yarın nasıl geçmesini istiyorsan olayları aynen o şekilde oluyormuş gibi imgele.Sanki yarın olmuşta sende olayları dışarıdan izleyen bir insanmışsın gibi herşeyi ayrıntısıyla imgele canım.Mesala kapı çalıyor ve sen kapıyı açmaya gidiyorsun.Kapıyı açtın ve karşında sana gülümseyen insanlar,sende onlara çok rahat bir şekilde gülümsüyorsun ve hoşgeldiniz deyip içeriye davet ediyorsun...

Bunun gibi her ayrıntıyı imgele.Kendini ne kadar rahat hissettiğin konusu burda ana konun olsun.Yani hissettiğin tüm duyguları imgele ve bunu içinde hisset....Sofrada ne kadar rahatsın,insanlara rahatlıkla servis ediyorsun,gülüyorsun sohbet ediyorsun ve zamanın ne de çabuk geçtiğini bir türlü fark etmiyorsun ve bir bakıyorsun misafirlerini kapıdan geçiriyorsun gene aynı iç rahatlığıyla

Herşeyi ayrıntısıyla düşün canım ve yarının nasıl bir gün olmasını istiyorsan aynen imgele.Yani yarınını kendin yarat Ve böylece yarınını aynen düşlediğin gibi yaşa.

Bugüne kadar hep endişeleneceğini konuşamayacağını düşündün,hiç bir şeyin işe yaramayacağını bu sefer tam tersini düşün ve yarat Oda olsun

İhtiyacın olan o cesaret zaten doğuştan içinde var canıımm

Ve inan bana bu durumdan kurtulman sigara bırakmaktan çok hemde çoook daha kolay olacak.Sen sadece ne istediğini bil ve ilk adımını at ......

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla