31-07-2010, 03:18 AM
|
#8 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 27 Temmuz 2010 zeynepcim ilk programda yapmıştım analizini..
bir bölüm açıp yaptığım isimleri ekleyeyim aslında..
aşağıya öncelikle senin ve diğer tüm zeynepler için ekliyorum ancak şunu da hatırlatmak isterim; bu analiz sadece isme göre yapılmıştır.. bir kişinin doğum tarihi, soy adı, anne baba isimleri dahi analiz sonucunu değiştirmekte farklılaştırmaktadır.. o nedenle sadece minik bir bilgi olarak incelemenizi isterim..
daima sevgiyle.. Zeynep ZEYNEP Türkiye'de en çok kullanılan 19. isimdir. Ülkemizde yaklaşık her 205 kişiden birinin adı ZEYNEP'tir. Genel özellikleri Analizci bir zihin yapısına sahiptirler. Genellikle yüksek zekâ sahibidirler. Eleştirel bir kimlik yapıları vardır. Ruhsal konulara maillidirler. Aşk yaşamlarında mutluluğu yakalayabilmek için farklı bir isimle ya da soyadı ile desteklenmelerinde yarar vardır. Zeynep isminde olanlar; akademik anlamda okumayı ve kendilerini geliştirmeyi severler. Ancak gerekli atılganlık enerjisine sahip olmadıklarından birikimlerini sunmakta ya da birikimlerinden kazanç sağlamakta kendi başlarına fazla başarılı olamazlar. Sağduyulu ve sevecendirler. Onlara baktığınız zaman kendilerine güvenen bir yapı ile karşılaşsanız da iç dünyalarında özgüvenlerini dengede tutmak için çok çaba sarf ettiklerine şahit olursunuz. Geçmişin yükünü kolay kolay bırakamazlar. İç hesaplaşmaları oldukça çoktur. Bu nedenle zihin kontrolüne yönelik çalışmalar yapmalarında fayda vardır. Ör.; yoga, meditasyon, nefes egzersizleri gibi. Hedef odaklı olmaları, sosyal yaşama aktif katılmalarında fayda vardır. Geçmişin derslerini alarak bırakmalılar, geleceklerini daha güzel yaşamak adına AN’da .. ŞİMDİ’de olumlu düşünüp olumlu hareket etmelerinde fayda vardır. Yeniliklere açık olmalılar, değişime izin vermeliler ve akışa güvenmeyi öğrenmelidirler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |