Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2010, 07:55 AM   #167 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Çok teşekkürler.Geçmişe dönüp baktığımda daha güçlendiğimi hissediyorum.Bunun da temel nedeni hayatı seyretmek yerine daha çok hayata girmem.Hayat tüm hızıyla devam ediyor.Bakıyorum da çoğu insana bir karamsarlık çökmüş.Ne aşka inanıyor,ne insanlara güveniyor,ne kendine.Yaşam bu hep güzel olacak değil ya.Öncelikle bunu anlamak gerekiyor.Evet yaşadığımız hayat adil değil.Bende görüyorum hiç haketmeyenler öyle yerde ki.ama böyle diye de bir kenara çekilip yaşamı seyretmek saçma.Hayat gibidir pedal çevirdikçe düşmezsiniz demişti bir düşünür.Öyle gerçekten takılıp kalmadan yaşamak gerekiyor.Sorgulamadan kendi doğrularına bakarak.Her daim daha güçlenerek yaşama koşmak gerekiyor.Ben de işten çıkabilirim yeniden iş aramam gerekecek.Zaten bu işi sevdiğim söylenemez.Çünkü beni ifade etmiyor.Benim çalışacağım iş beni yükseltecek mutlu edecek bir iş olmalı.Hayırlısı artık bakalım nolcak.
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla