Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2010, 06:27 PM   #36 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakin bir yere otur ve yarın nasıl geçmesini istiyorsan olayları aynen o şekilde oluyormuş gibi imgele.Sanki yarın olmuşta sende olayları dışarıdan izleyen bir insanmışsın gibi herşeyi ayrıntısıyla imgele canım.Mesala kapı çalıyor ve sen kapıyı açmaya gidiyorsun.Kapıyı açtın ve karşında sana gülümseyen insanlar,sende onlara çok rahat bir şekilde gülümsüyorsun ve hoşgeldiniz deyip içeriye davet ediyorsun...

Bunun gibi her ayrıntıyı imgele.Kendini ne kadar rahat hissettiğin konusu burda ana konun olsun.Yani hissettiğin tüm duyguları imgele ve bunu içinde hisset....Sofrada ne kadar rahatsın,insanlara rahatlıkla servis ediyorsun,gülüyorsun sohbet ediyorsun ve zamanın ne de çabuk geçtiğini bir türlü fark etmiyorsun ve bir bakıyorsun misafirlerini kapıdan geçiriyorsun gene aynı iç rahatlığıyla

Herşeyi ayrıntısıyla düşün canım ve yarının nasıl bir gün olmasını istiyorsan aynen imgele.Yani yarınını kendin yarat Ve böylece yarınını aynen düşlediğin gibi yaşa.

Bugüne kadar hep endişeleneceğini konuşamayacağını düşündün,hiç bir şeyin işe yaramayacağını bu sefer tam tersini düşün ve yarat Oda olsun

İhtiyacın olan o cesaret zaten doğuştan içinde var canıımm

Ve inan bana bu durumdan kurtulman sigara bırakmaktan çok hemde çoook daha kolay olacak.Sen sadece ne istediğini bil ve ilk adımını at ......

söylediklerinizi aynen yaptım ve bugun mısafırlerımi agırlayabılecegım en guzel ve en rahat sekılde agırladım...cok mutluyum cookkkk.bunun serefıne nıckimi değiştirdm...artık yeni nickimle tanyeri ile dogru hayatı yakalamak için çabalarıma devam edıcem .sizleri seviyorum..iyiki varsınız...
tanyeri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla