Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2010, 10:22 PM   #30 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

Alıntı:
sessizmisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanki içimde bir şeyler kıpırdanıyor yavaş yavaş.bugün biri konuşman ne kadar düzgünmüş.aslında sen tam bir öğretmen olmalıymışsın dedi.çok iyi eğitim verebilirsin aslında dedi.çok şaşırdım.acaba bu telkinlerden işe mi yarıyor ne? :D
Zaten bu döngüdür.Nasıl ki olumsuz bir şey mesela aşırı sessiz olma hali ile ilgili dışarıdan söz duyup bunu içselleştirirsiniz.
Aynı şekilde olumlu olma hali de döngü halinde devam eder.
Siz iyi olursunuz çevrenizdekiler bunu farkeder geri bildirimde bulunur sizin içsel sesiniz değişir değiştikçe geri bildirim artar :)

Ayrıca bu konuşma konusu bana Eugene Kennedy nin "Beni gerçekten tanısaydın yine de sever miydin" kitabını hatirlatti.
O kitapta da geçtiği üzere insanlar zaten bizim eksiklerimizi görür gizlenmeye çalıştıkça aslında iyi özelliklerimizi saklarız.
Sizde iyi özelliğinizi saklamışsınız sessiz olarak.Oysa tam tersi iyi bir hatip olacak bir potansiyeliniz varmış..

Gelişmelere ve mevcut gizlenen potansiyeli ortaya çıkarmaya devam
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla