Konu
:
günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
01-08-2010, 04:22 PM
#
45
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: günlüğüm
Alıntı:
tanyeri
Nickli Üyeden Alıntı
bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için
eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ailesini özlemesi onlarla uzun süre kalmak istemsi...ama ben bunalıyorum.düğünümde milyonlarca kişi beni görmeye gelmişti...bu sefer yine eve mılyonlarca kişi gelini görmek için gelecek...bizi görmeye gelmiş olmalarından hıcbır fark kalmayacak
...
kalabalık.......kalabalık.....bakışlar.......sorul ar...........
off düşünürken hastalandım walla...eşim bu konuda beni hiç anlamıyor...gitmek istemedigimi hastalıgımın arkasına sığındıgımı söylüyor...oysaki durum farklı...heyecanıma onun yanında yenık düşmekten...kızardıgımı görmesinden korkuyorum...iş görüşmesine gitsem bundan daha rahat olurum...çünkü benı tanımnayan bı ınsanın önünde kızarsam ne olur....ama eşimin,ailesinin önünde olmaz...
birde cok bunaldım tatıle gıdelım dıye yalvarıyorum....imkanı da var...balayımda haava soguktu.odadan cıkamamıstım..serın sularda sıkıntılarımı bırakıp gelmek ıstıyorum...hem boylece ailesinin yanında az kalmıs iznimizin yarısını tatilde geçirmiş olrz...ama o dogdugu yerde geçirmeyi tercih ediyor...denizli den nefret edıyorum...............anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...
bir siz anlıyorsunuz beni...iyiki varsınız...
Sevgili tanyeli,
Kurduğun cümleleri bir kez daha gözden geçirirsen sende göreceksin ki çoğunluğu sürekli bir endişe hali ve hayat ne zor kalıplarını içeren cümlelerden oluşuyor
Her zaman bunu söylüyorum ve sanırım söylemektende bıkmayacağım,
---sanada söylemiştim daha önce---
insan hayatını cümleleriyle var eder,cünkü kurduğumuz cümleler hayata karşı tutumumuzu belirlerler,tabiki tutumlarda sonunda kaderimiz oluverirler
Aslında cümlelerden bahsederken söylemek istediğim şey hayatını farkında olarak yaşaman.
Attığın adımların farkında olarak!!!! kurduğun cümlelerin farkında olarak!!!
Şöyle bir deneme yapmaya ne dersin;
Aynanın karşısına geç ve kendine mutluyum de ve yüzüne bir gülümseme yerleştir.Bir kaç dakika boyunca ''ben mutluyum'' dediğin cümleni tekrar et,ve bak bakalım yüzüne ilk başta koyduğun o gülümseme gerçek anlamda ruhunu nasıl sarıyor ve kendini gerçek anlamda nasıl mutlu hissediyorsun
Hayat bir illizyon ve biz nasıl kurgularsak öyle anlam kazanır!!!
Canıımm hayat aslında çoook basit onu zorlaştıran bizleriz.
Geçen gece öğrenmiş olduğun tekniği neden hayatının her alanında uygulamıyorsun
Şunu sakın unutma etrafımızdaki insanları değiştirebilmek gibi bir lüksümüz yok.Bizler ancak kendimizin farkında olabiliriz ve kendimizi değiştirebilirz.Kendi tutum ve davranışlarını değiştirdiğin andan itibaren göreceksin etrafındaki herşey de değişmeye başlayacak.Eski tutumlarını ve davranışlarını artık terk etmenin zamanı çoktan geldi bence. Yapman gereken tek şey bence oturup kendine ve eşine nasıl bir hayat istediğini saptaman.Bunu tüm ayrıntısıyla düşle ki ,isteklerin gerçekleştiğinde tamda senin istediğin gibi bir hayatın olabilsin
Sana sevgili tolgaasya'nın siteye koyduğu altta linkini vermiş olduğum HAYATIN PİN KODU adlı yazıyı okumanı tavsiye edebilirim.İçinizdeki cezaevinden kurtulun diyor yazıda
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-pin-kodu.html
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul