Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 05:14 PM   #33 (permalink)
eo_roxie
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 14
Tesekkür: 13
14 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eo_roxie is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN

karşımda 5 senedir tanıdğım bir adam ve beraber pek çok şeyi aştık diyorsun. Benim kendi ilişkimi yürütürken zorlandığım, bizi kopma noktasına getiren pek çok aşamayı siz emeğinizle ve sevginizle yenmiş, bu noktaya kadar gelmişsiniz, neden küçük şeyleri kendine bu kadar dert ediyorsun? şu anda başta kendim olmak üzere senin yerine olmayı isteyecek pek çok insan tanıyorum, olaya büyük bir çerçeveden bakmayı denesen?

bence ailenin senin daha yakınında olmaları ileride evliliğini olumlu olmaktan çok olumsuz etkiler. Sonuçta onlar ebeveynler, her koşulda seni destekleyecek ve mutsuz olduğunda da bağırlarına basacaklar,yazdıklarından anladığım kadarıyla sen de bundan oldukça eminsin. Fakat sanırım daha fark edemediğin şey ilişki içerisindeki ufak kırgınlıkların, mutsuzlukların hem nişanlının hem de senin ailene çok yansıtılmaması gerektiği. Çünkü onlar senin gözünde bir damla yaş görmeye dayanamaz, suratının en ufak asılmasına tahammül edemez ve bazen senin iyiliğine olduğunu düşünerek hayatına fazlaca müdahale edebilir, seni evliliğin ve eşin konusunda yanlış yollara sürükleyebilir, eşini de kırabilirler. Bunların hepsi benim başıma geldi üstelik ortada ne nişan ne de söz varken, erkek arkadaşımla aramızda onarılması zor yaralar açtı.

Bunca şeyin üstesinden beraberce gelmişsiniz, nişanlından eminsen bence olayları biraz akışına bırak. Emin ol, evliliğinde gerçekten mutsuz olursan ve gerçekten o evde eşinle yaşayamaz duruma gelirsen ailen seni fizanda olsan bulur, sana destek olur.
eo_roxie isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla